Antena 3 CNN Actualitate Fiul ministrului Ramona Mănescu, implicat într-un scandal cu un om de afaceri. Avocatul patronului acuză presiuni asupra anchetatorilor

Fiul ministrului Ramona Mănescu, implicat într-un scandal cu un om de afaceri. Avocatul patronului acuză presiuni asupra anchetatorilor

Fiul fostului ministru Ramona Mănescu şi un om de afaceri au fost implicaţi într-un scandal care a avut loc la Constanţa.

Fiul ministrului Ramona Mănescu, implicat într-un scandal cu un om de afaceri. Avocatul patronului acuză presiuni asupra anchetatorilor
Sursa foto: Hepta
de Milena Niță    |    18 Aug 2020   •   13:15

Încăierarea a avut loc într-o parcare, iar în urma altercaţiei, afaceristul a fost reţinut şi ulterior pus sub control judiciar. Cu toate acestea, bărbatul şi avocatul său susţin că fiul ministrului este cel vinovat şi că se fac presiuni. 

Contactată telefonic în repetate rânduri pentru un punct de vedere, Ramona Mănescu nu a fost de găsit, potrivit Antena 3.

Incidentul dintre fiul fostului ministru Ramona Mănescu și patronul unui club din Constanța s-a produs în parcarea unui complex rezidențial şi ar fi pornit de la un loc de parcare al omului de afaceri, pe care tânărul de 21 de ani, aflat în vizită la bunicii săi, și-a lăsat mașina.

Ministrul Ramona Mănescu, de negăsit

"M-am apropiat de el, am fost lovit cu piciorul de acesta. Câinii asmuţiţi pe mine, după care persoana cu care eram l-a imobilizat. Ce s-a întâmplat acolo a fost o altercaţie de trei secunde", susţine Gabriel Anghel, afacerist.

După conflict, prietena fiului Ramonei Mănescu a sunat după ajutor. Omul de afaceri şi bodyguardul său au fost reținuți 24 de ore pentru loviri sau alte violențe şi pentru tulburarea ordinii și liniștii publice.

Fiul fostului ministru Ramona Mănescu a fost implicat într-un scandal la Constanţa

"Poliţiştii au identificat un bărbat de 21 de ani care a declarat că ar fi fost agresat fizic, fiind lovit în zona feţei de către o persoană necunoscută în urma unui conflict verbal anterior. Poliţiştii împreună cu cei de la investigaţii criminale au identificat doi dintre bărbaţii suspectaţi de comiterea agresiunii", a declarat Andreea Iliescu, purtător de cuvânt al Poliţiei judeţene Constanţa.

Avocatul omului de afaceri acuză presiuni asupra anchetatorilor

Avocatul omului de afaceri acuză presiuni asupra anchetatorilor care au intrat deja în posesia imaginilor cu bătaia surprinse de camerele din parcarea imobilului.

"Sunt uimită de viteza cu care s-a lucrat dosarul, în trei ore deja erau gata şi am simţit că este ceva în neregulă în momentul în care ne-au oprit la audierea clientului meu ca şi martor. Au oprit audierea şi au venit la sediul Poliţiei atât şeful Poliţiei, care era în concediu, din câte am înţeles, şeful secţiei, municipiului, poliţiei de la judeţ", a afirmat Lizeta Haralambie, avocatul omului de afaceri.

Între timp, omul de afaceri constănțean și angajatul său se află sub control judiciar pentru 60 de zile.
 

×
Subiecte în articol: ramona manescu scandal Constanța parcare
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close