Antena 3 CNN Actualitate Fiul ministrului Stănişoară, surprins folosind limuzina tatălui în interes personal (FOTO)

Fiul ministrului Stănişoară, surprins folosind limuzina tatălui în interes personal (FOTO)

Fiul ministrului Stănişoară, surprins folosind limuzina tatălui în interes personal (FOTO)
Sursa foto: limuzina stanisoara
12 Oct 2009   •   13:35

Limuzină de ministru, folosită pentru turism personal de către fiu. Este vorba despre ministrul Apărării Naţionale, Mihai Stănişoară, al cărui fiu a fost surprins folosind maşina de serviciu a demnitarului în interes personal.

Dezvăluirile au fost făcute de către Andrei Bădin, pe blog-ul său. Acesta susţine că a fost martorul evenimentului respectiv, lucru probat cu o serie de fotografii surprinse pe ruta Drobeta Turnu Severin-Bucureşti.

"În jurul orei 17.00, limuzina condusă de un aghiotant al lui Mihai Stânişoară avându-l la dreapta pe Andrei Stânişoară, fiul ministrului apărării, făcea adevărate acrobaţii pe sosele. Limuzina Audi 6 a mers pe contrasens, sens interzis, a depăşit peste linia continuă în curbă, a trecut pe roşu. La trecerea prin Strehaia avea peste 160 de kilometri pe oră. Prin Filiaşi a mers doar cu 130 km pe oră. În Craiova au trecut de mai multe ori pe roşu, iar mai apoi pe drumul spre Slatina au forţat depăşirea în curbă fiind pe punctul de a arunca mai multe maşini în sanţ. Am surprins câteva imagini cu telefonul mobil", susţine Andrei Bădin pe blog-ul său.



Conform acestor informaţii, ministrul Stănişoară foloseşte o limuzină plătită din bani publici în interes personal.



Dezvăluirile nu se opresc, însă, aici.

"Mai grav este faptul că potrivit informaţiilor pe care le-am obţinut în cursul serii de duminică de la Poliţia Rutieră în mod neoficial limuzina NU ESTE ÎNREGISTRATĂ. Nu are nici un fel de istoric în baza de date a Poliţiei. Este posibil ca limuzina să aparţină Direcţiei Generale de Informaţii a Armatei (DGIA). Probabil folosită pentru misiuni speciale. Acum au deconspirat-o!", mai susţine Andrei Bădin.

După publicarea informaţiilor, Bădin mai susţine că a fost şantajat de către o persoană apropiată familie Stănişoară.






Antena3.ro



×
Subiecte în articol: Mihai Stanisoara limuzina
Parteneri
Perioada care se va lua în calcul la pensie. Anunțul ministrului Muncii
x close