Antena 3 CNN Actualitate Fiul poliţistului care a împuşcat mortal o tânără, reţinut de procurori

Fiul poliţistului care a împuşcat mortal o tânără, reţinut de procurori

Fiul poliţistului care a împuşcat mortal o tânără, reţinut de procurori
29 Iun 2009   •   16:09

Fiul poliţistului din Craiova, care a împuşcat mortal o tânără săptămâna trecută, a fost reţinut, luni după-amiază, de procurorii Parchetului Tribunalului Dolj. Împotriva sa a fost începută urmărirea penală pentru omor, informează Mediafax.


"S-a dispus începerea urmăririi penale faţă de învinuitul Dinu Cristian Ionuţ având în vedere concluziile raportului de expertiză balistică. Învinuitul a fost reţinut de procurori, urmând ca astăzi (n.r. - luni) să-l prezentăm Tribunalului cu propunerea de arestare preventivă", a declarat, pentru Mediafax, procurorul Magda Bădescu.

Tânăra a fost împuşcată joi în cap la Craiova, de fiul unui poliţist, şi a murit vineri, după ce s-a aflat în comă profundă timp de mai multe ore. Potrivit medicilor, fata de 19 ani a fost adusă la spital în stop cardio respirator, a fost resuscitată şi a avut, o vreme, o stare stabilă, fiind ţinută în viaţă de aparate. A urmat un nou stop cardio-respirator care a complicat şi mai mult situaţia pacientei.

Dacă până în prezent, fiul poliţistului era cercetat pentru nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor şi vătămare corporală gravă, acum va fi cercetat pentru omor din culpă. Băiatul susţine că a fost un accident şi că arma de vânătoare a tatălui său s-a descărcat din greşeală.

Antena3.ro

×
Parteneri
Poșta Română, anunţ de ultimă oră despre distribuirea pensiilor în luna Mai
x close