Antena 3 CNN Actualitate Fiul şefului Vămii Porţile de Fier I, cercetat şi pentru tentativă de omor

Fiul şefului Vămii Porţile de Fier I, cercetat şi pentru tentativă de omor

Fiul şefului Vămii Porţile de Fier I, cercetat şi pentru tentativă de omor
Sursa foto: Foto: legaljuice.com
de M.Z.    |    06 Ian 2012   •   15:23

Parchetul Tribunalului Mehedinţi a deschis, vineri, un al treilea dosar, pentru tentativă de omor, pe numele fiului şefului Vămii Porţile de Fier I, acesta fiind arestat preventiv pentru distrugere şi uz de armă fără drept, după ce a tras cu arma tatălui său în şase maşini, potrivit Mediafax.

Dosarul de astăzi a fost întomcit în condiţiile în care într-unul din cele şase autoturisme în care tânărul a tras tânărul Alexandru Neţoiu cu arma se aflau mai multe persoane, a declarat putătorul de cuvânt al Parchetului Tribunalului Mehedinţi, Fănică Cercel.

Conform sursei citate, în portiera dreapta-faţă a maşinii aflate în mers s-a găsit un orificiu de intrare care pare a fi făcut de arma cu care s-a tras în celelalte cinci autoturisme parcate şi urmează să fie făcută o constatare tehnico-ştiinţifică balistică pentru a se stabili dacă glonţul care a ajuns în stâlpul maşinii provine de la arma cu care a tras Alexandru Neţoiu.

Tot vineri, Tribunalul Mehedinţi a judecat recursul formulat de avocatul apărării la decizia Judecătoriei Drobeta-Turnu Severin de arestare preventivă pentru 29 de zile a fiului şefului Vămii Porţile de Fier I.

În urma acţiunii, magistraţii Tribunalului Mehedinţi au decis ca Alexandru Neţoiu să fie cercetat în continuare în stare de arest preventiv.

Miercuri, fiul şefului vămii de la Porţile de Fier I a fost arestat pentru 29 de zile. El este acuzat că a tras cu o puşcă în mai multe maşini şi a spart geamurile unui apartament.

Tânărul de 23 de ani a luat puşca de vânătoare a tatălui său şi a ciuruit mai multe autoturisme. Fiul şefului vămii Porţile de Fier I a tras nu mai puţin de 16 focuri de armă.

Nimeni nu ştie deocamdată ce l-a determinat pe tânăr să tragă cu arma în maşinile din faţa blocului. Cert este că nu a fost prima dată.

Poliţiştii au descins la faţa locului, după ce proprietarul uneia dintre maşini a reclamat incidentul la secţie.

În noaptea de anul nou, fiul şefului vămii Porţile de Fier I a tras cu o armă în mai multe autoturisme. Proprietarii maşinilor avariate au cerut Parchetului să intre cu mandat în casa suspectului şi să ridice arma.

×
Subiecte în articol: cercetat tentativa de omor masini
Parteneri
Tzancă Uraganu, Florin Salam şi multă poliţie la priveghiul de la Iasi
x close