Antena 3 CNN Actualitate Fiul senatorului Sorina Plăcintă, Andrei Plăcintă, a ajuns personaj de roman

Fiul senatorului Sorina Plăcintă, Andrei Plăcintă, a ajuns personaj de roman

Fiul senatorului Sorina Plăcintă, Andrei Plăcintă, a ajuns personaj de roman
27 Noi 2011   •   09:47

Cercetat pentru tentativă de omor, celebrul Andrei Plăcintă a ajuns personaj de carte. Cele 29 de zile de arest fac subiectul unei cărţi care a văzut deja lumina tiparului. Deşi nu e el autorul, povestea prezintă pas cu pas varianta tânărului despre evenimentul care l-a băgat după gratii. Plăcintă junior a împărţit câteva exemplare, chiar la procesul de la tribunal. 

Cartea "29 de zile" începe cu momentul scandalului care i-a adus lui Plăcintă junior un dosar penal, pentru că ar fi lovit de 26 de ori cu maşina, un bărbat care a sărit în ajutorul prietenei sale. Şi victima şi fosta lui prietenă şi-a retras între timp plângerile.

La spital, unde a primit îngrijiri, asistentele l-au alintat pe Andrei Plăcintă cu apelativul "Bon Jovi".

Povestea merge mai departe. Tânărul a ajuns în arestul Poliţiei Capitalei, chiar în fosta celulă a lui Sorin Ovidiu Vîntu.

Andrei Plăcintă vorbeşte şi despre relaţia pe care a avut-o până la arestare cu Sorina Plăcintă, mama sa. Îi spune "Şefa" şi recunoaşte că nu a iertat-o pentru că a divorţat de tatăl lui. În carte oferă o justificare şi pentru celebra fotografie publicată în care apare urinând pe o troiţă.

Ca un erou de modă veche, Plăcintă junior se transformă.

Experienţa din arest l-a învăţat că "libertatea este o alegere de fiecare clipă". Sau, cum spune autorul cărţii "a fost omidă, iar acum e fluture".

 


×
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close