Antena 3 CNN Actualitate Florin Cîţu, acuzații grave: "Joacă poker cu vieţile românilor. S-au purtat ca nişte criminali!"

Florin Cîţu, acuzații grave: "Joacă poker cu vieţile românilor. S-au purtat ca nişte criminali!"

Florin Cîțu susține că vinovaţi de faptul că românii nu mai respectă regulile în această perioadă, în privința epidemiei de coronavirus, sunt Ciolacu, Tăriceanu, Ponta.  Ministrul Finanțelor a făcut anunțul miercuri seară, la un post de televiziune.

Florin Cîţu, acuzații grave: "Joacă poker cu vieţile românilor. S-au purtat ca nişte criminali!"
Sursa foto: Hepta
de Maria Sabu    |    08 Iul 2020   •   23:20

"Puterea pe care o au în Parlament a făcut să distrugă toate măsurile pe care le-am luat. Au creat propaganda împotriva a ceea ce am făcut noi.

Joacă poker cu viețile românilor. Ne izolează în Europa. Deja avem țări care ne spun că românii vor sta în carantină dacă merg acolo.

S-au purtat ca niște criminali, Ciolacu, Tăriceanu, Ponta, încă din perioada stării de urgență", a spus Florin Cîțu, la B1 TV. 

Au fost multe fake-news-uri

Pe de altă parte, europarlamentarul Rareș Bogdan susține că de vină pentru aceasă criză este presa. Ea ar fi vinovată pentru răspândirea știrilor false.

”E dureros că unii dintre concetățenii noștri nu înțeleg că dacă nu respectă regulile de rămânere în spital, de autoizolare, pot să-i infecteze pe alții. A fost foarte mult fake news. Doamna Merkel era foarte îngrijorată de faptul că fake news-ul a influențat deciziile oamenilor.

Oamenii nu sunt niciodată vinovați. Presa trebuie să ia exemple de oameni care au trecut prin calvarul coronavirus și să vorbească. Ca să putem convinge oamenii că acest virus există, oamenii care au avut virusul trebuie să vorbească”, a mai spus europarlamentarul.

×
Subiecte în articol: PSD Marcel Ciolacu
Parteneri
Avertizare ANM: Ninsori însemnate în 14 judeţe din ţară
x close