Antena 3 Actualitate Cîțu: "Fiecare şcoală va decide singură cum va funcţiona, eliminăm pragul de 6 infectări la mia de locuitori"

Cîțu: "Fiecare şcoală va decide singură cum va funcţiona, eliminăm pragul de 6 infectări la mia de locuitori"

de Georgiana Adam    |    30 Sep 2021   •   15:51
Cîțu: "Fiecare şcoală va decide singură cum va funcţiona, eliminăm pragul de 6 infectări la mia de locuitori"
Sursa foto: gov.ro

Premierul Florin Cîţu a anunţat că în această seară va fi eliminat pragul de şase la mie pentru funcţionarea şcolilor, urmând ca unităţile să decidă singure cum îşi vor desfăşura activitatea.

"Pentru școli, se scoate acea legătură cu gradul de incidență și atunci rămâne pentru fiecare școală în parte decizia, în funcție de numărul de copii infectați", a declarat, joi, premierul Florin Cîţu.

Şeful Guvernului a precizat că pragul de şase infectări la mia de locuitori va fi eliminat pentru școli joi seara, atunci când va fi dată hotărârea CNSU care conține modificările respective.

Detaliile privind această decizie, respectiv închiderea sau deschiderea școlilor și testarea elevilor, vor veni prin ordin de la Ministerul Educației și Ministerul Sănătății.

"Vom vedea de câte ori trebuie să se testeze, să așteptăm de la ei", a adăugat Florin Cîţu.
 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close