Antena 3 CNN Actualitate Dezvăluiri senzaţionale făcute de Florin Ghiulbenghian, despre relaţia sa cu CIA. Cine este "Regina Vămilor"

Dezvăluiri senzaţionale făcute de Florin Ghiulbenghian, despre relaţia sa cu CIA. Cine este "Regina Vămilor"

Dezvăluiri senzaţionale făcute de Florin Ghiulbenghian, despre relaţia sa cu CIA. Cine este "Regina Vămilor"
02 Apr 2016   •   21:43

Florin Ghiulbenghian, autorul unor denunţuri spectaculoase, privind nume grele de pe scena politică, a fost invitatul Alessandrei Stoicescu, sâmbătă, la Q&A

Acesta a vorbit despre ultimele informaţii apărute în presă, privind relaţiile sale cu americanii, despre care se spune că ar fi foarte apropiat. Unul dintre aceşti apropiaţi ai săi ar fi Harry Giknavorian, o figură importantă a CIA.

“Suntem cunoştinţe. Nu ştiu dacă suntem şi rude. La armeni sunt familii foarte extinse. Chiar nu poate să înţeleagă nimeni că mai sunt oameni care îşi iubesc ţara? Trebuie să o facem la ordin? Trebuie să ordone americanii?” a spus Florin Ghiulbenghian.

Despre relaţia cu Traian Băsescu, Florin Ghiulbenghian a reconfirmat apropierea de acesta, încă din 2004, deşi Băsescu nu recunoaşte.

„Băsescu ce-aţi vrea să spună în public? Minte. În cazul în care vor continua minciunile, vor mai apărea detalii din partea mea” a mai spus Florin Ghiulbenghian.

Preşedintele Fundaţiei EurHONEST a oferit, în premieră, o informaţie-bombă despre identitatea "Reginei Vămilor", despre care se spunea că ar fi Sorin Blejnnar. În realitate, ar fi vorba despre Vasile Blaga.

„Regina Vămilor este Vasile Blaga. O informare despre activitatea sa i-am făcut personal. Din păcate multe dintre fapte s-au prescris. Eugen Petrescu, coordona la Modrogan o reţea de trafic de influenţă. Radu Mărgineanu, nu a spus nimic de Vasile Blaga. Viorel Comăniţă nu este unul dintre oamenii lui Vasile Blaga, se face o confuzie. Domnii Băsescu şi Blaga nu mai sunt în relaţii bune din 2005. Blaga a refuzat să mai execute ordinele lui Traian Băsescu" a mărturisit Florin Ghiulbenghian.

×
Parteneri
Pensii mai mari pentru români, cu aceste acte
x close