Antena 3 CNN Actualitate Florin Iordache, după dezbaterile privind modificarea Codului penal: ”Dacă unii dintre colegi au venit cu nişte propuneri care sfidează realitatea, nu înseamnă că vor fi şi susţinute”

Florin Iordache, după dezbaterile privind modificarea Codului penal: ”Dacă unii dintre colegi au venit cu nişte propuneri care sfidează realitatea, nu înseamnă că vor fi şi susţinute”

Florin Iordache, după dezbaterile privind modificarea Codului penal: ”Dacă unii dintre colegi au venit cu nişte propuneri care sfidează realitatea, nu înseamnă că vor fi şi susţinute”
08 Mai 2018   •   20:42

Preşedintele Comisiei speciale pentru modificarea legilor justiţiei, Florin Iordache, a declarat marți, după dezbaterile privind modificarea Codului penal, că amendamentele depuse de CSM sunt foarte importante. 

La întrebarea legată de amendamentele depuse de anumiți deputați PSD, Iordache a spus că „dacă unii dintre colegi au venit cu nişte propuneri care sfidează realitatea, nu înseamnă că vor fi şi susţinute“.

“Trebuie să înţelegem un lucru: ne dorim nişte legi mai bune, nişte legi care să lase la o parte arbitrariul. Ce ne interesează pe noi este ca toate acele amendamentele care beneficiază de o susţinere majoritară a CSM - repet, pentru noi este foarte importantă poziţia CSM - în altă ordine de idei Înalta Curte, Parchetul General, asta este ordinea. Asta nu înseamnă că, dacă unii dintre colegii noştri noştri au venit cu nişte propuneri care sfidează realitatea, vor fi şi susţinute. Sunt nişte amendamente, nu putem împiedica pe niciun coleg, indiferent de partidul din care face parte să depună amendamente, dar de la a depune până la a susţine este drum lung”, a susţinut Florin Iordache, la finalul şedinţei Comisiei, conform Adevărul. 
 

×
Subiecte în articol: Florin Iordache
Parteneri
Sancţiuni pentru medicii care duc pacienţii de la stat la privat
x close