Antena 3 CNN Actualitate Florina Vlădan va fi înmormântată alături de mama şi tatăl ei în satul natal. Toate gândurile apropiaţilor se îndreaptă spre Bogdan: "E terminat!"

Florina Vlădan va fi înmormântată alături de mama şi tatăl ei în satul natal. Toate gândurile apropiaţilor se îndreaptă spre Bogdan: "E terminat!"

Florina Vlădan va fi înmormântată alături de mama şi tatăl ei în satul natal. Toate gândurile apropiaţilor se îndreaptă spre Bogdan: "E terminat!"
Sursa foto: Foto: jurnalul.ro
de O.P.    |    08 Mar 2012   •   06:04
În satul în care a trăit Florina Vlădan, rudele se pregătesc pentru înmormântare. Apropiaţii spun că între soţi existau probleme vechi, dar Florina a rămas lângă Gheorghe Vlădan pentru ca fiul ei să aibă un tată. Nimeni nu şi-a imaginat că se va ajunge la o tragedie.

Rudele Florinei Vlădan sunt îngrozite de tragedia petrecută. Au decis s-o înmormânteze pe Florina în satul în care se stabiliseră, cu zeci de ani în urmă, parinţii ei.

Familia este îngrijorată pentru Bogdan, fiul Florinei. Băiatul este în stare de şoc.

Copilul a fost singurul motiv pentru care cei doi soţi au rămas împreună. Certuri între ei au existat încă de la început şi au mai fost despărţiţi o dată...

Apropiaţii n-au bănuit însă nicio clipă că problemele dintre soţi erau atât de grave.

Nimeni nu înţelege cum s-a putut ajunge la o asemenea tragedie. Chiar înainte să plece spre coafor, Gheoghe Vlădan şi-a sunat fiul.

Florina Vlădan va fi înmormântată joi, la cimitirul din satul prahovean Habud.

×
Subiecte în articol: înmormântare
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close