Antena 3 CNN Actualitate Focuri de armă în Bucureşti. Doi tineri au fost răniţi

Focuri de armă în Bucureşti. Doi tineri au fost răniţi

Focuri de armă în Bucureşti. Doi tineri au fost răniţi
06 Sep 2008   •   09:22

Împuşcături vineri noapte, în cartierul Militari, la o benzinărie din zona Lujerului. În urma unei altercaţii, doi tineri au fost atacaţi de un bărbat înarmat cu o puşcă. Se pare că acesta a tras un foc de armă, iar glonţul l-a atins pe unul dintre tineri în zona capului. Cel de-al doilea a fost rănit cu patul armei şi dus de urgenţă la spital. Agresorul era pus pe scandal încă de când a sosit în benzinărie. S-a certat cu un grup de tineri, care până la urmă au plecat.

Nu a trecut prea mult timp şi bărbatul a început să se certe cu alţi doi tineri care veniseră în benzinărie. Conflictul a degenerat, bărbatul s-a dus la maşină şi a scos o puşcă, după care a tras un foc de armă către tineri. Unul dintre băieţi a fost rănit uşor.

Al doilea tânăr a fost lovit de bărbat cu patul puştii. Cei doi au fost transportaţi de urgenţă la Spitalul Universitar, dar sunt în afară de orice pericol. Bărbatul va fi cercetat pentru uz ilegal al unei arme şi în funcţie de rezultatul anchetei se va stabili încadrarea juridică.

Împuşcături şi la Râşnov, în judeţul Braşov, la o petrecere a motocicliştilor. Un tânăr de 26 de ani a fost împuşcat chiar de fiul patronului campingului în care s-a desfăşurat petrecerea. Se pare că scandalul a pornit după ce motociclistul şi-a turat motorul în incinta campingului după miezul nopţii deşi acest lucru era interzis.

La petrecerea organizată într-un camping au participat peste 300 de motociclişti. Conflictul a început imediat după miezul nopţii când unul dintre tineri a început să tureze motorul deşi acest lucru era interzis prin regulament. Cei prezenţi au păreri diferite când vine vorba de motivul scandalului.

Unii spun că motociclistul rănit ar fi sărit cu o sabie la fiul proprietarului, în timp ce alţii consideră că acesta din urmă ar fi tras fără motiv. Victima a fost transportată de urgenţă la Spitalul Judeţean Braşov. Mai multe echipaje de jandarmi au rămas la locul producerii conflictului pentru a preveni noi altercaţii.



Antena3

×
Parteneri
O biserică din Alba a ars până la temelie, chiar în prima zi de Paște
x close