Antena 3 CNN Actualitate Fost șef la Omoruri sectorul 4, mărturii despre cazul Caracal: „Dincă preda marfa mai departe. Luiza nu este moartă”

Fost șef la Omoruri sectorul 4, mărturii despre cazul Caracal: „Dincă preda marfa mai departe. Luiza nu este moartă”

Fost șef la Omoruri sectorul 4, mărturii despre cazul Caracal: „Dincă preda marfa mai departe. Luiza nu este moartă”
Sursa foto: sursă foto: captură Antena 3
11 Aug 2019   •   17:40

Cazul de la Caracal a scos în evidenţă lacunele, fragilitatea și instabilitatea pe care le are statul român atunci când vine vorba în a-şi apăra cetăţenii. 

Colonelul în rezervă Costică Ionescu, fost șef la serviciul Omoruri din Capitală din Sectorul 4, a fost invitatul Mirelei Voicu la emisiunea ”Voi cu Voicu”, cu o experiență vastă de peste 20 de ani, a precizat că inculpatul Gheorghe Dincă nu este cu siguranță la prima crimă comisă și că în opinia sa, Dincă ar fi făcut parte dintr-un clan.

„Nu este prima faptă și cu siguranță nu ar fi nici ultima. Nu este exclus să mai auziți și după ce va fi condamnat. În principiu nu poate fi condamnat la mai mult de 25 de ani, deoarece are deja 65. El a recunoscut două fapte. De ce a recunoscut două? Eu zic că omul este în clan cu alte persoane. Eu ce făceam? Sincer acum, vindeam gogoși la presa.Îmi proteajm așa tare dosarul....dacă aveam 3 suspecți, ziceam că am doi.. Totul ca să derutez partea adversă. Uitați ce se întâmplă, e o mare bulibășeală. E drept că și stilul de lucru al organelor de atunci era altul, nu trebuia să vină șeful să îmi zică ”Bă, Ionescu, ai audiat-o pe Vasilica?” Mă duceam eu la șef și îi ziceam ce mi-a spus Vasilica”, a declarat Costică Ionescu.

„Pe Alexandra a omorât-o pentru că a dat telefon la poliție. Eu nu cred totuși că Luiza este moartă. El avea o marfă pe care o preda, sunt sigur. Bag mâna în foc. Să mă ierte lumea și copiii aia, dar i-a intrebat cineva ceva pe copiii lui Dincă? Daca nu i-a intrebat, foarte rău. Dincă a omorât pentru că s-a întâmplat ceva. Nu pentru plăcerea lui”, a subliniat Costică Ionescu.

Fostul agent a subliniat că Luiza și Alexandra nu sunt singurele victimele ale lui Dincă, adăugând că au mai fost cu siguranță tinere răpite în trecut de către acesta. 

×
Subiecte în articol: Caracal Gheorghe Dincă Voi cu Voicu
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close