Antena 3 CNN Actualitate Fosta șefă AEP, declarații cutremurătoare despre tehnicile de intimidare ale DNA

Fosta șefă AEP, declarații cutremurătoare despre tehnicile de intimidare ale DNA

Fosta șefă AEP, declarații cutremurătoare despre tehnicile de intimidare ale DNA
06 Apr 2017   •   13:46

Oana Zamfir a difuzat, la emisiunea Obiectiv, de la Antena 3, dezvăluirile făcute de fosta șefă a Autorităţii Electorale Permanente, Ana Maria Pătru, într-o intervenție telefonică la un post de televiziune, unde a vorbit despre tehnicile DNA de intimidare folosite în dosarul în care este acuzată de trafic de influență și spălare de bani.

Ana Maria Pătru a afirmat că procurorii DNA au forțat-o să-și concedieze avocații și, la solicitarea denunțătoarei ei, Irina Socol, să angajeze un anumit avocat care a pus-o să recunoască faptele pentru care a fost trimisă în judecată. Totul, doar pentru a ajunge cât mai repede lângă copilul ei de acasă.

”Faceţi un exerciţiu de imaginaţie să vedeţi cum e când o mamă e luată la 6 dimineaţa de lângă copilul ei. Copilul se uită la uşă să vadă dacă mama lui se întoarce acasă. Numai acest copil a fost lăsat să vină la mine cu mama mea. Săraca nu a putut să vină decât de două ori şi numai acest copil a fost lăsat să vină de la Bucureşti la Târgovişte la -25 de grade. Copilul meu este minor, are 17 ani, nu contează câţi ani are, contează ce a simţit şi cum a pătruns acest subiect. Copilul meu a fost traumatizat, în stare de şoc. Mi-a spus: mami, spune-le la procurori că ne sinucidem amândoi dacă nu-ţi dau drumul”, a spus Ana Maria Pătru.

 

×
Parteneri
Sondajul care cutremură scena politică. Se schimbă tot
x close