Antena 3 Actualitate Fostul ministru al Finanţelor Sebastian Vlădescu, din nou la DNA

Fostul ministru al Finanţelor Sebastian Vlădescu, din nou la DNA

29 Mai 2018   •   12:52
Fostul ministru al Finanţelor Sebastian Vlădescu, din nou la DNA
Sursa foto: Foto: Agerpres

Fostul ministru al Finanţelor Sebastian Vlădescu s-a prezentat, marţi, la sediul Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA).

El este urmărit penal de procurorii anticorupţie pentru două infracţiuni de luare de mită şi trafic de influenţă în formă continuată.

Întrebat de jurnalişti dacă a achitat cauţiunea impusă de anchetatori în acest caz, Vlădescu a răspuns: "Nu integral".

"Ca urmare a îndeplinirii cerinţelor legale şi constituţionale referitoare la efectuarea urmăririi penale faţă de persoane care au deţinut o funcţie ministerială la data faptelor, respectiv obţinerea avizului favorabil din partea Preşedintelui României, procurorii din cadrul Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA) - Secţia de combatere a infracţiunilor asimilate infracţiunilor de corupţie au dispus efectuarea urmăririi penale faţă de suspectul Sebastian Vlădescu, care la data unora dintre fapte a deţinut funcţia de ministru al Finanţelor Publice, pentru săvârşirea infracţiunilor de luare de mită (două infracţiuni) şi trafic de influenţă în formă continuată", preciza DNA, pe 27 aprilie, într-un comunicat de presă.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

Sursă: Agerpres
×
Parteneri
x close