Antena 3 CNN Actualitate Fotografii inedite din vila de lux în care Coldea a fost filmat în compania lui Sebastian Ghiță - GALERIE FOTO

Fotografii inedite din vila de lux în care Coldea a fost filmat în compania lui Sebastian Ghiță - GALERIE FOTO

Fotografii inedite din vila de lux în care Coldea a fost filmat în compania lui Sebastian Ghiță - GALERIE FOTO
16 Ian 2017   •   16:45

Sebastian Ghiță a făcut publice pe 9 ianuarie câteva imagini cu Florian Coldea despre care afirma că sunt de la vila sa din Cheia, unde acesta a venit alături de familie. El a spus că întâlnirea a avut loc pe 1 februarie 2015.

''În februarie 2015 a fost oaspetele meu într-o filă a familiei de la Cheia. Am dovezi pe care am să vi le arăt. Unul din conflictele majore pe care l-am avut cu Florian Coldea era că frica generează lipsa de absorţie de fonduri europene. I-am reproşat lui Coldea că blochează România. Mi-a răspuns că europenii vor Piteşti Sibiu că pe acolo e definit culoarul european. Restul de bani să îi păstrăm ca să cumpărăm armament. I-am spus că Piteşti Sibiu costă 7 miliarde, iar Comarnic Braşov sub un miliard. Ce i-am spus atunci a confirmat acum câteva săptămâni guvernul Cioloş. Au spus că până în 2023 să îşi ia gândul de la o autostradă.

Eu pot să le spun românilor cine a blocat construirea de autostrăzi peste carpaţi. A fost ultima mea discuţie pe 1 februarie 2015. A plecat foarte supărat şi după două săptămâni atât fostul premier, Ponta cât şi eu ne-am trezit cu dosar”, a spus Ghiță.

România Liberă publică o serie de fotografii inedite din vila de lux în care generalul SRI Florian Coldea ar fi fost filmat în compania lui Sebastian Ghiță.

GALERIE FOTO, AICI.
 

×
Subiecte în articol: Florian Coldea Sebastian Ghita SRI
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close