Preotul Francisc Doboș: "Aghiasma e împotriva dracilor. Vaccinul împotriva covidului. Nu le confundați"

de Georgiana Adam    |    06 Ian 2021   •   19:30
Preotul Francisc Doboș: "Aghiasma e împotriva dracilor. Vaccinul împotriva covidului. Nu le confundați" Facebook/ Francisc Dobos

Părintele Francisc Doboş, fostul purtător de cuvânt al Bisericii Romano-Catolice din România, a transmis miercuri un mesaj pentru credincioși, pe pagina personală de Facebook, prin care îi indeamnă să nu folosească aghiasma pe post de remediu împotriva noului coronavirus.

„Aghiasma e împotriva dracilor. Vaccinul împotriva covidului. Ok?! Nu le confundați”, a fost mesajul preotului.

Preotul a făcut și o glumă, adăugând că cele două pot fi administrate simultan:

”Dar pot fi administrate simultan. Bonus: luată pe stomacul gol, aghiasma îndepărtează conspirațiile și înmoaie inimile împietrite”, a scris Fracisc Doboș.

Fracisc Doboș a încetat oficiul de purtător de cuvânt al ARCB în luna aprilie a anului trecut, la o zi după o postare controversată pe Facebook, legată de purtarea măștii de protecție, fără a se confirma oficial dacă a existat o legătură între cele două acțiuni:

"Tot mai mulți poartă masca de protecție în public, în spații închise. Foarte bine; prudența ajută. Dar haideți să o purtăm bine atunci când o facem. Mulți își acoperă doar gura; nasul îl țin pe afară. E ca și cum folosim lenjeria intimă, dar ținem “instrumentarul” din dotare pe-afară, la aerisit" a scris atunci preotul.

Aghiasma e împotriva dracilor. Vaccinul împotriva covidului. Ok?! Nu le confundați. Dar pot fi administrate...

Posted by Francisc Dobos on Wednesday, 6 January 2021
Parteneri
x close