Antena 3 CNN Actualitate Fratele cântărețului de muzică populară Corin Dobrinescu, martor la tragicul accident. „Îl chema moartea acolo”

Fratele cântărețului de muzică populară Corin Dobrinescu, martor la tragicul accident. „Îl chema moartea acolo”

Fratele cântărețului de muzică populară Corin Dobrinescu a fost martor la accidentul în urma căruia și-a pierdut viața artistul. Acesta a privit cu groază cum Corin Dobrinescu a fost spulberat de o dubiță după ce a traversat șoseaua printr-un loc nepermis și fără să se asigure.

Fratele cântărețului de muzică populară Corin Dobrinescu, martor la tragicul accident. „Îl chema moartea acolo”
de Gabriel Dano    |    24 Mai 2021   •   20:56

Martorii tragicului accident au povestit exact ce s-a întâmplat. După cum arată și înregistrarea surprinsă în momentul accidentului, Corin Dobrinescu a traversat printr-un loc nepermis pentru că în zonă nu exista trecere de pietoni. Asta deși în zonă este un târg popular.  Mai întâi un grup de circa patru-cinci persoane a fost cel care a traversat strada, prin același loc în care câteva clipe mai târziu artistul avea să fie izbit fatal de dubiță.

„A trecut prima dată un grup de 4-5 persoane, din partea asta, s-a asigurat frumos şi el a trecut imediat. Probabil a văzut sau a auzit maşina şi a sărit în faţa lui”, a spus un martor, conform observatornews.ro.

Un alt martor a declarat ceva uluitor. acesta a spus că este de părere că pe Corin Dobrinescu „l-a chemat moartea acolo”.

„Îl chema moartea. Nici el nu se uită. Deci îl chema moartea acolo”, a spus cineva care a văzut tot ce s-a întâmplat. O femeie prezentă la fața locului a venit cu o completare, spunând că prezent a fost și fratele lui Corin Dobrescu, văzând cum artistul este lovit violent de o dubă.

 „Am văzut din primul moment. Fratele dumnealui s-a dus repede acolo”, a spus aceasta.

Vă reamintim că în urma accidentului tragic, în care Corin Dobrinescu a fost lovit de o dubă în timp ce traversa strada pe un loc nepermis, la fața locului au ajuns imediat medicii. Aceștia au încercat să-l resusciteze, pe marginea drumului, însă nu au mai putut să facă nimic pentru el, din nefericire, declarând decesul. Solistul a murit la vârsta de 54 de ani.

Cântărețul de muzică populară Corin Dobrinescu, a murit, sâmbătă după-amiază, 22 mai, după ce a fost lovit de o dubă, pe raza localității Horezu. O cameră de filmat din zonă a surprins momentul în care autoturismul a trecut în mare viteză peste cântărețul care traversa strada.

Medicii sosiți de urgență la locul accidentului au încercat să-l resusciteze, însă fără succces, în cele din urmă fiind declarat decesul artistului.

Șoferul dubei care l-a lovit pe Corin Dobrinescu a fost testat de polițiști pentru alcoolemie, iar rezultatul a fost zero, potrivit IPJ Vâlcea.

Corin Dobrinescu avea 54 de ani și era absolvent al Facultății de muzică din cadrul Universitații din Pitești, absolvent al Școlii de Arte si Meserii din Sibiu - secția canto popular, solist vocal, membru colaborator al Orchestrei profesioniste „Rapsodia Vâlceană” din cadrul Centrului Județean pentru conservarea și promovarea culturii tradiționale Vâlcea.

×
Subiecte în articol: Corin Dobrinescu
Parteneri
România, sub asaltul valului de praf saharian
x close