Antena 3 CNN Actualitate Frauda de la Bancpost, opera clanului Cămătarilor?

Frauda de la Bancpost, opera clanului Cămătarilor?

Frauda de la Bancpost, opera clanului Cămătarilor?
14 Mai 2008   •   14:27

Deşi se află în închisoare, Sile şi Nuţu Cămătaru sunt suspectaţi că se află în spatele fraudei de proporţii de la Bancpost. Conform unor surse din rândul anchetatorilor, un apropiat al clanului Cămătaru a realizat clonele la cardurile de salarii Millenium, după ce un angajat al băncii ? responsabil cu securitatea IT ? i-a furnizat, contra cost, informaţiile despre clienţi.

Extragerile frauduloase s-au făcut în perioada Sărbătorilor de Paşte. ?Suntem convinşi că Sile şi Nuţu nu sunt străini de această Ťafacereť, deşi se află în închisoare?, au declarat sursele citate pentru Evenimentul Zilei. Potrivit acestora, în atacuri ar fi implicaţi şi membri ai temutei bande de spărgători a lui Gheorghe Cozma, alias ?Mafiotu'? - cel care, din noiembrie anul trecut şi până la începutul acestui an, a coordonat mai multe spargeri la bănci şi showroomuri auto din ţară şi a fost pus, apoi, în libertate de magistraţii Tribunalului Bucureşti.

Anchetatorii susţin că o parte din cardurile Millenium atacate de membrii bandei lui ?Mafiotu'? aparţin unor poliţişti. De altfel, 1.500 din cei 20.000 de clienţi Bancpost păgubiţi sunt poliţişti. Aceştia nu îşi pot folosi nici acum la bancomate cardurile de salarii Millenium, blocate după atacurile din săptămâna 28 aprilie- 1 mai.

Antena3.ro

×
Parteneri
Cardurile de energie expiră! Cum pot scoate românii banii cash rămași
x close