Antena 3 CNN Actualitate FSLI decide dacă intră în grevă generală din 16 noiembrie. FEN, în greva japoneză pe 5 octombrie

FSLI decide dacă intră în grevă generală din 16 noiembrie. FEN, în greva japoneză pe 5 octombrie

FSLI decide dacă intră în grevă generală din 16 noiembrie. FEN, în greva japoneză pe 5 octombrie
Sursa foto: FSLI
25 Sep 2009   •   10:45

Sindicatul profesorilor decide vineri daca dascălii vor intra în grevă generală din 16 noiembrie. Liderii Federaţiei se vor întâlni într-o şedinţă în care vor analiza măsurile pe care ar trebui să le ia pentru rezolvarea problemelor din sistem. De asemenea, se vor lua decizii privind participarea la formele de protest propuse de Alianţa Bugetarilor, precum şi completarea calendarului de acţiuni de protest.

Aproximativ patru mii de cadre didactice de la aproximativ 110 şcoli din judeţ se află de luni în grevă japoneză, nemulţumite de prevederile din legea salarizării unice.

Dascălii vor rămâne în grevă japoneză până în 5 octombrie, când Alianţa Bugetarilor a anunţat declanşarea grevei generale pe termen nelimitat.

La rândul lor, liderii Federaţiei Educaţiei Naţionale au decis să facă grevă japoneză, în semn de solidaritate cu Alianţa Bugetarilor, care va fi în grevă generală pe 5 octombrie, şi să participe la mitingul de protest din 7 octombrie.

Antena 3

×
Parteneri
ANM anunţă temperaturi de vară: "Să ne bucurăm de acest weekend"
x close