Antena 3 Actualitate Începe furnizarea căldurii în Capitală, ca urmare a temperaturilor scăzute din zilele trecute

Începe furnizarea căldurii în Capitală, ca urmare a temperaturilor scăzute din zilele trecute

de Gabriel Dano    |    21 Oct 2020   •   12:15
Începe furnizarea căldurii în Capitală, ca urmare a temperaturilor scăzute din zilele trecute

Vești bune pentru bucureșteni! Termoenergetica anunţă că miercuri încep probele la cald pentru consumatorii din Capitală, având în vedere temperaturile în scădere înregistrate zilele trecute. Furnizarea agentului termic se va face după trei nopţi consecutive cu temperaturi de cel mult 10 grade Celsius.

Furnizarea agentului termic pentru încălzire se realizează după înregistrarea, timp de trei zile consecutiv, între orele 20.00- 6.00, a unor valori medii zilnice ale temperaturii aerului exterior de +10º C sau mai mici.

Probele la cald se vor desfăşura astfel încât, pe măsură ce temperatura exterioară scade, toţi consumatorii să beneficieze în condiţii normale de furnizarea agentului termic pentru încălzire.

„Vă reamintim că instituția noastră a început furnizarea căldurii la cerere spitalelor, şcolilor, grădiniţelor, căminelor de bătrâni, precum şi tuturor celorlalte instituţii care au solicitat acest lucru. Asociaţiile de proprietari care doresc amânarea furnizării agentului termic pentru încălzire pot solicita în scris acest lucru, prin reprezentanţii legali, la registratura Companiei Municipale
Termoenergetica București (CMTEB) din str. Cavafii Vechi nr. 15, la secţiile de termoficare de sector, sau prin e-mail la adresa [email protected]”, anunță Termoenergetica.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close