Antena 3 CNN Actualitate Furt la telegondola din Piatra Neamţ. Hoţul ar fi acţionat la pont

Furt la telegondola din Piatra Neamţ. Hoţul ar fi acţionat la pont

Furt la telegondola din Piatra Neamţ. Hoţul ar fi acţionat la pont
Sursa foto: Foto: Intact Images
de M.Z.    |    08 Aug 2011   •   23:51

Mândria oraşului Piatra Neamţ, copilul de suflet al primarului Gheorghe Ştefan, telegondola care urcă pe muntele Cozla n-a mişcat deloc luni. Pe afişul de pe geamul casieriei scria "revizie tehnică". De fapt, programul a fost amânat de hoţii care duminică noaptea au furat toate încasările de peste zi, adică 37.000 de lei noi.

Hoţul a avut o misiune foarte uşoară. La sfârşitul turei, casieriţa nu a retras banii din încasări, aşa cum trebuia să facă, ci a încuiat cei 37.000 de lei în sief şi a lăsat cheia casei de bani într-un sertar din casierie. Practic, tot ce-a stat între hoţ şi prada sa a fost o uşă de termopan.

Cel care a dat lovitura nici măcar n-a fost nevoit să spargă geamul. A forţat încuietoarea, fără să lase urme vizibile şi a ţintit direct banii. Nu s-a atins de electronicele din casierie.

Furtul a fost descoperit abia luni dimineaţă. Poliţiştii au început cercetările, fiind aproape siguri că hoţul a acţionat la pont sau că are legături cu cineva din interiorul firmei. Acum, oamenii legii nu mai au niciun dubiu, pentru că au constatat că niciuna dintre cele trei camere de supraveghere care ar fi trebuit să-l surprindă pe cel care a dat lovitura nu funcţionau în momentul furtului.

 


×
Subiecte în articol: telegondola Piatra Neamț furt bani pont hot
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close