Antena 3 CNN Actualitate Furtunile de zăpadă au făcut ravagii în Marea Britanie şi SUA (VIDEO)

Furtunile de zăpadă au făcut ravagii în Marea Britanie şi SUA (VIDEO)

Furtunile de zăpadă au făcut ravagii în Marea Britanie şi SUA <font color=red>(VIDEO)</font>
02 Feb 2008   •   15:37

Vremea rea dă bătăi de cap britanicilor. Mii de case au rămas fără electricitate, din cauza ninsorilor abundente şi a rafalelor de vânt puternic. Sute de oameni au rămas blocaţi în nordul Angliei, din cauza ninsorilor abundente. 200 de persoane au aşteptat timp de câteva ore, pe una dintre cele mai aglomerate autostrăzi. Tot în nordul Angliei, peste 8.000 de locuinţe au rămas fără curent electric, după ce cablurile de înaltă tensiune au fost smulse de rafalele puternice de vânt.

Zăpada a atins pe alocuri peste 20 de centimentri. Meteorologii au emis alertă de furtuni şi vreme rea şi în alte regiuni, cu excepţia celor din sud-est. Şi în Statele Unite, numeroase regiuni au fost lovite de furtuni de zăpadă. Cel puţin 10 persoane au murit, iar alte câteva sute au rămas blocate, din cauza nămeţilor.

Traficul rutier a fost paralizat în numeroase regiuni. Cel puţin 10 oameni au murit în accidente rutiere. Două trenuri cu pasageri au rămas blocate în nordul Californiei. Sute de curse aeriene au fost anulate, în statul Illinois, unde zăpada măsura vineri 19 centimetri grosime. Furtunile de zăpadă au făcut impracticabile drumurile din nord-vestul SUA. -

Antena 3

×
Parteneri
Firea și Burduja sunt noii candidați la Primăria Capitalei
x close