Antena 3 CNN Actualitate Furtunile şi ploile torenţiale au afectat mai multe zone ale ţării

Furtunile şi ploile torenţiale au afectat mai multe zone ale ţării

Furtunile şi ploile torenţiale au afectat mai multe zone ale ţării
02 Mai 2008   •   21:43

Vreme extremă în mai multe regiuni ale ţării. În judeţul Galaţi, în localitatea Brăhăşeşti, 50 de case au fost inundate de o viitură provocată de ploaia torenţială. Mai multe persoane au fost evacuate de jandarmi şi angajaţii de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă. O furtună cu ploaie şi grindină a măturat şi oraşul Târgovişte. În doar un sfert de oră, un adevărat covor de gheaţă s-a aşternut peste mai multe cartiere ale oraşului. Apa a inundat câteva străzi şi gospodării, iar traficul rutier a fost îngreunat.

Ploile abundente au făcut probleme şi în Argeş, Vaslui şi Botoşani. Pe Autostrada Soarelui s-a circulat cu dificultate din cauza ploii torenţiale. Şi pe DN1, în dreptul localităţii Ciolpani, şoferii au fost nevoiţi să limiteze viteza tot din cauza unei ploi puternice. Iar problemele legate de vreme nu s-au terminat. Meteorologii spun că, în acest weekend, ploile vor continua în cea mai mare parte a ţării.

Peste 50 de case au fost inundate vineri după-amiază la Negreşti, în judeţul Vaslui, după o ploaie torenţială care n-a durat decât 20 de minute. În unele gospodării, apa a ajuns până la un metru. Primarul oraşului Negreşti a convocat comandamentul local pentru situaţii de urgenţă. Tot din cauza ploilor, trei localităţi din judeţul Argeş au rămas fără curent electric. A plouat torenţial mai bine de două ore.

NATURA SE DEZLĂNŢUIE:


În judeţul Suceava, un pârâu a ieşit din matcă la Milişăuţi. A plouat din nou în zonă, după ce şi joi o ploaie torenţială a inundat mai multe case. Cei care au imagini cu efectele fenomenelor meteo din această perioadă, le pot trimite pe adresa [email protected].

Antena3.ro

×
Parteneri
Datoria neştiută de 7.200 lei pe care fiecare român o are
x close