Antena 3 CNN Actualitate Gabriel, copilul rămas desculț după un incendiu, a împărțit jucăriile primite cu vecinii săi

Gabriel, copilul rămas desculț după un incendiu, a împărțit jucăriile primite cu vecinii săi

Gabriel, băieţelul de 7 ani dintr-un sat din Botoşani, care a rămas desculţ după ce un incendiu i-a distrus casa, a primit şi adidaşi, şi jucării.

Gabriel, copilul rămas desculț după un incendiu, a împărțit jucăriile primite cu vecinii săi
de Dana Conerth    |    Cătălin Onofrei    |    08 Iun 2020   •   14:05

Imaginea copilului în lacrimi, între ruinele negre ale casei, a mişcat inimi, după ce povestea lui a fost prezentată la Sinteza Zilei.

Şi, cum dar din dar se face, Gabriel a ales să fie el OMUL BUN care dăruieşte din puţinul lui bucurie şi altor copii săraci. 

Gabriel, copilul de 7 ani din Botoşani pe care l-am lăsat în urmă cu câteva zile, între ruinele unei case arse din temelii, ne zâmbeşte. Strânge în braţe o jucărie din pluş, la care până acum doar a visat.

De când oamenii i-au aflat povestea, la televizor, la poarta copilului din Botoşani opreşte în fiecare zi câte o maşină. Oameni necunoscuţi îi aduc daruri sau donează pentru casa care urmează să fie ridicată din temelii. 

Cum darurile au umplut casa bunicii, unde familia lui Gabriel s-a mutat după incendiu, copilul sărac s-a gândit să împartă bucuria lui cu prietenii de joacă. Opt fraţi săraci care locuiesc în vecini. A vrut sa fie EL omul bun care le bate în poartă. 

L-am lăsat pe Gabriel pe uliţa satului împreună cu prietenii lui. În luna care începe cu ziua copiilor le-am adus un zâmbet şi o speranţă. Comunitatea locală s-a mobilizat să strângă materiale de construcţii şi să-i construiască băiatului o casă, din banii adunaţi din donaţii, dupa ce povestea lui Gabriel a fost prezentată la Antena 3.

Tot ce îşi doreste acum o mamă pentru Gabriel şi pentru fetiţa care urmează să vina pe lume peste 3 luni este ca familia lor să se adune din nou sub acoperişul unui cămin.

×
Subiecte în articol: Botoșani
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close