Antena 3 CNN Actualitate Gabriela Baltag, preşedintele Asociaţiei Magistraţilor: Este o mare durere pentru sistemul judiciar

Gabriela Baltag, preşedintele Asociaţiei Magistraţilor: Este o mare durere pentru sistemul judiciar

Gabriela Baltag, preşedintele Asociaţiei Magistraţilor: Este o mare durere pentru sistemul judiciar
Sursa foto: Foto: luju.ro
16 Noi 2015   •   22:45

Gabriela Baltag, preşedintele Asociaţiei Magistraţilor din România, a intervenit telefonic la "Sinteza Zilei", acolo unde a comentat nominalizarea şi avizarea favorabilă a Cristinei Guseth, pentru funcţia de ministru al Justiţiei.

"Este o mare durere pentru sistemul judiciar. Clasa politică trebuie să înţeleagă că justiţia poate să piardă absolut totul. S-a vorbit de tehnocraţi şi avem cel mai mare nespecialist în domeniu. Nu negăm abilităţile sale în domeniul său de pregătire, dar faptul că derulăm proiecte în colaborare nu înseamnă că şi cunoaştem justiţia. Vor da socoteală istoriei pentru ceea ce se întâmplă. Este o mare dezamăgire. Este o durere pentru mine. Mi-e foarte greu să vă spun ce simt. Aproape că îmi vine să nu mă mai întorc în ţară. Mă gândesc la ziua de mâine şi mâ îngrozesc. Aceasta este o nominalizare care va pierde sistemul judiciar, vom pierde toţi aceşti ani în care am câştigat câte ceva" a precizat Gabriela Baltag.

×
Subiecte în articol: gabriela baltag Sinteza Zilei
Parteneri
Harta salariilor din România. Zonele unde angajații sunt plătiți cel mai bine
x close