Antena 3 CNN Actualitate Gabriela Firea: ''Sunt convinsă, că după alegeri, vor fi luate măsuri şi mai dure, dacă Guvernul PNL rămâne la Palatul Victoria!''

Gabriela Firea: ''Sunt convinsă, că după alegeri, vor fi luate măsuri şi mai dure, dacă Guvernul PNL rămâne la Palatul Victoria!''

Gabriela Firea, candidat PSD la Senat în Capitală, a declarat în exclusivitate la Antena 3, că ''după alegeri, vor fi luate măsuri şi mai dure, dacă Guvernul PNL rămâne la Palatul Victoria''.

Gabriela Firea: ''Sunt convinsă, că după alegeri, vor fi luate măsuri şi mai dure, dacă Guvernul PNL rămâne la Palatul Victoria!''
Sursa foto: Gabriela Firea/Facebook
de Iulia Gorgorin    |    02 Dec 2020   •   23:54

''Din păcate, întreaga povară este aruncată pe umerii oamenilor. Vedem în această perioadă, faptul că Guvernul anunţă în fiecare zi, alte şi alte restricţii, măsuri, interziceri, şi aşa mai departe, toate transformând practic viaţa românilor într-un coşmar, într-un calvar. Eu nu văd aceste lucruri în alte ţări europene.

Nicăieri nu îşi permite cineva care conduce acea ţară vremelnic, să mascheze întreaga incompetenţă guvernamentală, să mascheze lipsa de viziune, lipsa de programe de sănătate şi cele de salvarea economiei, ducând totul în zona cetăţenilor. Ei trebuie să îndure, să suporte, ei trebuie să stea deoparte, ei trebuie să fie restricţionaţi. Sunt absolut convinsă, că după alegeri, vor fi luate măsuri şi mai dure, dacă Guvernul PNL rămâne la Palatul Victoria, deci este un risc foarte mare (...)  Noi nu suntem o enclavă, noi nu putem să trăim izolaţi, ca şi cum am fi într-un laborator, sau într-un acvariu.

Guvernul reacționează primitiv în legătură cu pandemia

 Dacă la început erau de înţeles anumite greşeli, anumite ezitări, toţi eram bulversaţi, acum după atâtea luni de zile, când întreaga Planetă s-a mai așezat, fiecare Guvern știe să reacționeze, când spitalele s-au dotat, aprovizionat, când îi protejăm pe medici, când știm ce avem de făcut cu pacienții, la noi, în continuare, Guvernul reacționează primitiv în legătură cu pandemia, și transferă întreaga răspundere în planul personal al românilor. Eu nu am mai văzut nicăieri, repet. Eu citesc ce relateză presa externă și modelul nostru este unic, trebuie să recunoaștem că este unic. În continuare suntem singura țară care păstrează această clasificare a spitalelor, spitale COVID, spitale suport COVID și alte spitale, unde sunt, din păcate primiți cu destul de mare greutate, din cauza regulilor uneori bizare impuse de Ministerul Sănătății pentru spitalele care primesc pacienții cronici, sau acuți. Repet, suntem singura țară. Peste tot în lume, orice pacient COVID sau non-COVID este tratat la unitatea spitalicească la care ajunge, sau la care este racordat prin adresă, sau prin asigurarea pe care o are.

Suntem singura ţară care nu are un program naţional de testare

Suntem singura ţară care nu are un program naţional de testare, în dublu sens: testare de anticorpi, pentru a vedea care este procentul de populaţie deja imunizată, prin faptul că a trecut prn această infecţie ştiut, sau neştiut, pentru că unii au trecut prin boală, s-au imunizat, dar nici nu cunosc acest lucru, și de exemplu, testarea de tip antigen. Testarea rapidă îți dă un procent cu mare credibilitate, pozitiv sau negativ. Dacă ești pozitiv mergi la un test PCR, dar ai măcar un indiciu, un măcar un prim semnal, și se aplică pe scară largă peste tot în lume, mai ales în școli, pentru a nu închide școlile. '', a spus Gabriela Firea.

Ciiţi şi: Firea: "Iohannis, PNL și USR condamnă la sărăcie sute de mii de români"
 

×
Subiecte în articol: Gabriela Firea alegeri parlamentare
Parteneri
Mircea Badea, despre femeia căreia îi datorează toată cariera
x close