Antena 3 CNN Actualitate Gabriela Firea, plângere penală împotriva ministrului Muncii!

Gabriela Firea, plângere penală împotriva ministrului Muncii!

Gabriela Firea vine cu un anunț-bombă, miercuri seară. Primarul Capitalei a mărutirisit că va depune plângere împotriva ministruli Muncii. Primarul Capitalei o acuză pe Violeta Alexandru că a chemat funcționari din Primărie la sediul PNL, din Aleea Modrogan, pentru a-i spune ce probleme au la serviciu, „și secrete de serviciu”.

Gabriela Firea, plângere penală împotriva ministrului Muncii!
Sursa foto: Hepta
de Maria Sabu    |    08 Iul 2020   •   23:30

„Iată cu ce se ocupă ministrul Muncii, doamna Violeta Alexandru. Iată cu ce se ocupă președinta PNL București, ministrul Muncii. E clar că nu se ocupă de pensii și alocații. (...)

Astăzi, toți directorii generali și executivi din Primăria Generală, funcționari publici, unii înalți funcționari publici, și directorii de la companiile municipale, directorii de la subordonatele Primăriei au fost sunați în numele ministrului Muncii de domnul Mihai Ionescu, consilier la Ministerul Agriculturii și în colaborare cu doamna ministru al Muncii, a sunat directorii, funcționari publici, care nu ai voie să facă politică, să fie invitați în Aleea Modrogan, la sediul PNL, la o discuție cu doamna Violeta Alexandru. Să le spună ce probleme au ei la serviciu. Adică i-a îndemnat să spună și secrete de serviciu”, a declarat, miercuri seara, Gabriela Firea.

Directorii au înregistrat apelul

„Înțeleg că sunt foarte disperați cu propriul lor candidat și, dacă nu se poate să câștige democratic aceste alegeri, cu valoarea candidatului, trec la alte metode”, a mai spus Firea.

Sursă: Mediafax
×
Subiecte în articol: Gabriela Firea Ministrul Muncii
Parteneri
Infractorii români care au speriat America
x close