Antena 3 CNN Actualitate Gabriela Firea cere repetarea alegerilor, după imaginile incredibile de la "Sinteza zilei" care ar proba frauda la vot

Gabriela Firea cere repetarea alegerilor, după imaginile incredibile de la "Sinteza zilei" care ar proba frauda la vot

Gabriela Firea a reacționat, miercuri seară, după ce Mihai Gâdea a prezentat la Sinteza zilei imagini halucinante în care mai mulți presupuși membrii USR-PLUS umblă la buletinele de voturi, strânse în saci, într-o încăpere a Biroului Electoral de Circumscripţie a Sectorului 1. Indivizii sunt filmați cum ies cu mai mulți saci cu voturi din încăperea care ar fi trebuit să fie sigilată.

Gabriela Firea cere repetarea alegerilor, după imaginile incredibile de la "Sinteza zilei" care ar proba frauda la vot
Sursa foto: Hepta
de Gabriel Dano    |    30 Sep 2020   •   23:55

"Lucrurile nu pot să rămână așa, trebuie sesizate toate organismele internaționale, ambasadele, instituțiile statului trebuie să reacționeze imediat. Eu am prezentat și astăzi câteva argumente în sprijinul ideei că alegerile au fost fraudate în București, poate și în alte zone ale țării, pentru că noi azi noapte am verificat procesele verbale din doua sectoare și jumătate, iar pe parcursul zilei celelalte sectoare și să știți că peste tot s-a întâmplat la fel ca în aceste imagini.

Avem procese verbale semnate în alb, care ulterior au fost completate de către președintele secției de votare din partea PNL, propus de PNL, avem mărturii ale unor membri din secțiile de votare care spun că li s-a dictat de către președintele secției de votare recomandat de către PNL sau USR ce cifre să fie trecute în acele procese verbale, care nu corespundeau cu realitatea, avem astăzi la AEP sute, dacă nu chiar mii de voturi în bibliorafturi anulate fără motiv care îmi aparțin, toate fiind cu ștampila pe Gabriela Firea, pe primar PSD și pe Consiliu General PSD. De asemenea, avem multe secții de votare în care pe procesul verbal scrie o cifră, de exemplu, în dreptul domnului Nicușor Dan 167 de voturi, iar la AEP pe site, la aceeași secție de vot apar peste 300 de voturi - inexplicabil", a spus Gabriela Firea.

Imaginile fraudei la alegeri: Presupuşi membri USR-PLUS umblă la sacii cu voturi, păziţi de jandarmi, în Sectorul 1

Mihai Gâdea a prezentat miercuri seară, în exclusivitate, imagini cu mai multe persoane, care ar fi membri USR-PLUS, care umblă la buletinele de voturi, strânse în saci, într-o încăpere a Biroului Electoral de Circumscripţie a Sectorului 1

Imaginile de pe camera de supraveghere instalată în sala unde au fost depozitaţi sacii cu voturile de la Sectorul 1, în clădirea Biroului de Circumscripţie Electorală a Sectorului 1, arată că nişte indivizi pătrund în interior şi caută nişte saci, sub supravegherea jandarmilor. Imaginile au fost filmate în noaptea de luni spre marţi.

"În sala în care erau sacii sigilaţi cu voturi intră nişte membri, din toate datele ai USR.", a spus Mihai Gâdea, la Sinteza Zilei.

Un invitat prezent în platoul de la Sinteza Zilei spune că recunoaşte persoanele respective ca fiind membre USR-PLUS.

"Nişte membrii ai unui partid intră în sală. Este un mare scandal acolo legat de faptul că s-au fraudat alegeri la Sectorul 1 şi intră în sala cu sacii de voturi?" - se întreabă retoric Mihai Gâdea.

×
Subiecte în articol: Sinteza Zilei Gabriela Firea
Parteneri
Primele rezultate ale anchetei de la Spitalul Sfântul Pantelimon
x close