Antena 3 Actualitate Gabriela Firea, dezvăluiri în premieră la Mihai Gâdea: Va exploda un nou subiect la noi!

Gabriela Firea, dezvăluiri în premieră la Mihai Gâdea: Va exploda un nou subiect la noi!

de Maria Sabu    |    21 Iul 2020   •   23:10
Gabriela Firea, dezvăluiri în premieră la Mihai Gâdea: Va exploda un nou subiect la noi!
Sursa foto: Hepta

Gabriela Firea vine cu dezvăluiri incredibilie, într-un interviu, la ”Sinteza Zilei”, față în față cu Mihai Gâdea. Primarul Capitalei a adus în discuție blocajele din demersurile pe care le-a făcut în timpul pandemiei de coronavirus.

„Suntem în urmă cu un aspect care va exploda în toamnă. Am fost și suntem în urmă cu testările. Eu am fost pusă la colț. Și, de asemenea, ridiculizată și blocată la Arena Națională, precum și în toate demersurile de a realiza teste. Propuneam ceva pentru populație, modele care puteau fi urmate și în țară, pentru că noi nu susținem să se realizeze doar în București.

Fiecare județ, municipiu sau localitatea putea să preia acest model de bune practici. Avem deja câteva cazuri în țară, colegi care mi-au solicitat proiectul, l-am trimis pe e-mail. Dar speriați, ascunși. Nu este normal să faci un lucru bun și să te ascunzi.”, a spus primarul Capitalei.

Un alt subiect va exploda

”În continuare, va exploda un alt subiect la noi. Pe scară largă, în întreaga lume, se tratează pacienții critici cu plasmă de la pacienții care au trecut prin infecție și au imunitate deja. La noi aflăm că sunt câteva cazuri, foarte rare.

La noi nu este un program național pentru a-i convinge pe pacienții care s-au vindecat, sunt acasă acum, sunt bine și au trecut deja prin infecție, au imunitate și pot dona plasmă ce ajută enorm! Deci nu avem un astfel de program național! Când vom conștientiza că avem nevoie?! Când vom avea câte decese? Trebuie luate măsuri urgente”, a declarat Gabriela Firea.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close