Antena 3 CNN Actualitate Gabriela Firea, răspuns la atacurile Pro România: Cei care îi mint sau spun jumătăți de adevăr vor avea o mare surpriză

Gabriela Firea, răspuns la atacurile Pro România: Cei care îi mint sau spun jumătăți de adevăr vor avea o mare surpriză

Gabriela Firea vine cu o reacție fulger la atacurile lansate de Victor Ponta și Robert Negoiță la adresa sa. Primarul general al Capitalei spune că cei care îi mint sau spun jumătăți de adevăr vor avea o mare surpriză.

Gabriela Firea, răspuns la atacurile Pro România: Cei care îi mint sau spun jumătăți de adevăr vor avea o mare surpriză
Sursa foto: Hepta
de Maria Sabu    |    26 Iul 2020   •   15:00

"Oamenii sunt mai inteligenti decat ii cred unii conducatori. Mai intuitivi si mai perspicace. Cei care ii mint sau spun jumatati de adevar vor avea o mare surpriza.

#Corectitudine #Verticalitate #BunaOrganizare #VaFiBine", spune primarul general al Capitalei Gabriela Firea pe contul de Facebook.

Robert Negoiță aruncă vina pe Gabriela Firea

Robert Negoiță spune că Primăria Sectorului 3 este nevoită să își asume proiecte care ar fi trebuit duse la îndeplinire de Primăria Capitalei, condusă de Gabriela Firea.

„Nu o să pun niciodată ștampila pe un vrăjitor (...) Ce venim, noi, primăria de sector, să facem - pasaje, poduri, trebuia să facă municipalitatea demult”, spunea Negoiță în urmă cu o săptămână.

×
Subiecte în articol: Gabriela Firea
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close