Antena 3 CNN Actualitate Gabriela Vrânceanu Firea rezolvă eterna problemă a lui Mircea Badea privind aerul condiţionat (VIDEO)

Gabriela Vrânceanu Firea rezolvă eterna problemă a lui Mircea Badea privind aerul condiţionat (VIDEO)

Gabriela Vrânceanu Firea rezolvă eterna problemă a lui Mircea Badea privind aerul condiţionat (VIDEO)
Sursa foto: Gabriela Vranceanu Firea
19 Mai 2009   •   20:56

Una dintre cele mai arzătoare probleme ale lui Mircea Badea şi-ar putea găsi soluţionarea în bunăvoinţa colegei sale, Gabriela Vrânceanu Firea. Realizatoarea emisiuniii Ştirea Zilei a anunţat, în ediţia de marţi, că este dispusă să poarte o eşarfă, dacă asta îl va ajuta pe Badea să respire mai uşor.

Nenumăratele sesizări ale lui Mircea Badea privind căldura insuportabilă din studio s-au transformat, în ultimele zile, într-un "război" internautic.

După cum a anunţat în emisiunea sa, Mircea Badea a fost răsplătit, luni, cu o soluţie la eterna sa problemă.



Rezolvarea implica, însă, şi o "victimă" colaterală: Gabriela Vrânceanu Firea. Aceasta s-a văzut prinsă în mijlocul dezbaterii, după ce a cerut ca aparatul să fie închis cu o oră înaintea emisiunii sale, precum şi pe întreaga durată a emisiei.

Pentru a mulţumi pe toată lumea, realizatoarea TV s-a hotărât să facă un mic compromis - acela de a purta o eşarfă, astfel încât aparatul de aer condiţionat să fie pornit permanent, iar Mircea Badea să îşi poată ţine emisiunea într-un "climat" mai favorabil.

"În ciuda celor din presă, afirmaţia mea este una singură: şi mie îmi place Mircea Badea (că a a firmat şi el pe blogul său că-i place de mine) şi, pentru ca el să se simtă bine, prefer să vin în fiecare zi cu o eşarfă, chiar şi cu un fular. Accept decizia "mogulului", aceea de a da mult aer în platou ca să-i fie bine lui Mircea Badea", a anunţat Gabriela Vrânceanu Firea.



Vedeţi prezentarea emisiunilor Antena 3

Vedeţi transcriptul emisiunilor Antena 3


Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Mircea Badea aer conditionat
Parteneri
Cutremur, în această dimineață, la graniță cu România!
x close