Antena 3 CNN Actualitate Sinteza zilei. Gafa monumentală făcută de Raluca Turcan

Sinteza zilei. Gafa monumentală făcută de Raluca Turcan

Sinteza zilei. Gafa monumentală făcută de Raluca Turcan
20 Noi 2019   •   21:41

Nu a fost o zi bună pentru Raluca Turcan.

Mai întâi șefa PNL Sibiu a inventat un cuvânt nou în limba română, "propaghează", în timp ce ataca PSD și afirma că poștașii ar fi angrenați în campania electorală a partidului condus de Viorica Dăncilă.

A doua gafă a Ralucăi Turcan a depășit-o însă cu mult pe prima.

Vicepremierul Raluca Turcan a afirmat că toți cei implicați în tragedia de la Timișoara, unde doi copii și mama unuia dintre ei au murit după o dezinsecție, trebuie să răspundă direct pentru cele întâmplate. Continuarea discursului acesteia a șocat asistența.

"Pentru tragedia de la Timişoara trebuie să existe o răspundere directă a tuturor factorilor implicaţi. Adică nu se poate ca în materie de siguranţă publică să nu existe controale ale instituţiilor statului, astfel încât omul să aibă garanţia că nu se culcă sănătos şi se trezeşte, ferească Dumnezeu, mort, aşa cum s-a întâmplat în Timişoara. Este greu de imaginat cum a putut să existe atâta lipsă de responsabilitate în materie de verificarea îndeplinirii competenţelor şi a cerinţelor contractuale de către furnizorul privat", a spus Raluca Turcan.

Ambele momente stânjenitoare pentru Raluca Turcan au fost comentate de Mihai Gâdea în ediția de miercuri a emisiunii Sinteza Zilei:

 

×
Subiecte în articol: Sinteza Zilei
Parteneri
A murit Paco Rabanne
x close