Antena 3 CNN Actualitate Gala Premiilor Capital 2022 | Ce personalităţi importante din România au fost premiate

Gala Premiilor Capital 2022 | Ce personalităţi importante din România au fost premiate

Revista Capital a împlinit 30 de ani şi organizatorii s-au gândit la o gală specială în care să fie premiate persoalităţi care au făcut lucruri importante pentru România în ultimele trei decenii.

Gala Premiilor Capital 2022 | Ce personalităţi importante din România au fost premiate
Sursa foto: Antena 3 CNN
de Alexandra Cojoianu    |    08 Dec 2022   •   09:46

Printre cei premiaţi se află şi premierul Nicolae Ciucă. De asemenea, chirurgul Leon Dănăilă a fost recompensat pentru întreaga activitate profesională.

"Mă simt onorat de invitaţia făcută în mijlocul atâtor VIP-uri şi oameni interesanţi. Eu iubesc foarte mult oamenii, pentru mine în viaţă înseamnă ceilalţi, adică totul dăruiesc oamenilor şi vreau ca ei să fie bine", a declarat chirurgul. 

"Cei care doresc să devină lideri trebuie de la început să îşi pună următoarea întrebare. Ce este mai important pentru succesul misiunii care şi-au asumat-o sau succesul personal sau al grupului din jurul lor. Dacă aleg succesul misiunii şi devin adevăraţi lideri, trebuie să ştie că nu există recunoştinţă imediată", a declarat unul dintre invitaţi.

"De la care cei tineri au ce învăţa şi cu firme care au investit şi au depus eforturi să reziste în aceşti 30 de ani de capitalism destul de tumultos. Aşa a apărut ideea cu premierea unor jurnalişti care de 30 de ani rezistă în această meserie şi ne-am dorit foarte mult să fie altceva. Sunt foarte mulţumit că oamenii pe care i-am premiat au venit cu bucurie la acest eveniment", a trasmis Dan Adronic, organizatorul evenimentului. 

În cadrul Galei a fost prezentat şi topul celor mai bogaţi 300 de români din acest an.

×
Subiecte în articol: Gala Capital
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close