Antena 3 CNN Actualitate Galaţi. Două surori arse de vii într-un încendiu (VIDEO)

Galaţi. Două surori arse de vii într-un încendiu (VIDEO)

Galaţi. Două surori arse de vii într-un încendiu <font color=red>(VIDEO)</font>
15 Dec 2007   •   19:40

Două copile au murit arse de vii, în casa părintească, în Galaţi. Nenorocirea s-a întâmplat în timp ce toată lumea dormea. Singura alinare a familiei a rămas băiatul de 16 ani, care a scăpat teafăr din flăcări. Tragedia s-a petrecut într-o familie din localitatea Smârdan. Vineri seară, mama celor trei copii a pus la uscat pe sobă mai multe rufe. Spre dimineaţă femeia s-a trezit din cauza mirosului de ars.

Băiatul dormea împreună cu părinţii, care l-au scos până la urmă afară din casă, înainte ca flăcările să ajungă la el. În cealaltă cameră dormeau surorile lui. N-au avut nicio şansă să scape. Degeaba a încercat mama lor să intre şi să le salveze. A vrut să intre după ele abia după ce a aruncat pătura din casă. Era prea târziu.

În ajutorul familiei disperate au sărit vecinii şi rudele. În scurt timp au sosit şi pompierii. Cele două copile au murit însă în flăcările care au mistuit casa. În doliu, familia se va muta acum la rude. Din casa lor, şi aşa sărăcăcioasă, n-a mai rămas mare lucru.

DOUĂ SURORI AU MURIT ARSE DE VII ÎN INCENDIUL CE LE-A DISTRUS CASA 

Observator

×
Parteneri
O biserică din Alba a ars până la temelie, chiar în prima zi de Paște
x close