Antena 3 CNN Actualitate Galaţi. Reţea de traficanţi de droguri, anihilată de poliţişti (VIDEO)

Galaţi. Reţea de traficanţi de droguri, anihilată de poliţişti (VIDEO)

Galaţi. Reţea de traficanţi de droguri, anihilată de poliţişti (VIDEO)
09 Oct 2008   •   22:38

Politiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Galaţi, sprijiniţi de poliţişti din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Galaţi, sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T. ? Biroul Teritorial Galaţi, au anihilat o reţea de traficanţi de droguri de risc ? haşiş, informează Inspectoratul General al Poliţiei, pe site-ul oficial.
Reţeaua era compusă din trei tineri de 20, 21 respectiv 30 de ani toţi fiind domiciliaţi în Judeţul Galaţi. Din cercetări a rezultat că, în perioada mai - septembrie 2008, unul dintre tineri a comercializat drogurile pe raza Municipiului Galaţi, pentru suma de 100 RON/gram.
Poliţiştii au efectuat, în data de 9 septembrie, două acţiuni de prindere în flagrant şi cinci percheziţii domiciliare pe raza Municipiului Galaţi. În urma acţiunilor, poliţiştii antidrog au găsit 65 de grame de haşiş, drogurile fiind ridicate pentru a fi analizate în laborator. Totodată, poliţiştii au găsit 2.000 de pachete de ţigări procurate din Republica Moldova, bunuri pentru care nu existau acte de provenienţă şi care au fost ridicate în vederea confiscării.
La propunerea procurorilor D.I.I.C.O.T. ? Biroul Teritorial Galaţi, Tribunalul Galaţi a emis mandate de arestare preventivă împotriva suspecţilor pentru comiterea infracţiunii de trafic de droguri de risc.
O altă acţiune a poliţiştilor antidrog din Galaţi a vizat destructurarea unui grup de traficanţi de cocaină care acţiona pe raza Municipiului Galaţi, informează Inspectoratul General al Poliţiei, pe site-ul oficial. Grupul era compus din trei tineri cu vârste cuprinse între 19 şi 24 de ani, din Judeţul Galaţi.
În septembrie, cei trei tineri au încercat să comercializeze pe raza Municipiului Galaţi 25,5 grame de cocaină, pentru suma de 100 euro/gram, fiind depistaţi în flagrant de poliţiştii antidrog. Pentru probarea activităţii infracţionale, poliţia a efectuat cinci percheziţii domiciliare pe raza Judeţului Galaţi.
La propunerea procurorilor D.I.I.C.O.T. ? Biroul Teritorial Galaţi, Tribunalul Galaţi a emis mandate de arestare preventivă împotriva celor trei suspecţi, pentru comiterea infracţiunii de trafic de droguri de mare risc.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: flagrant hasis cocaina
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close