Antena 3 CNN Actualitate Galaţi. Un minor şi-a înjunghiat prietenul din cauza unui joc pe calculator

Galaţi. Un minor şi-a înjunghiat prietenul din cauza unui joc pe calculator

Galaţi. Un minor şi-a înjunghiat prietenul din cauza unui joc pe calculator
11 Ian 2008   •   13:58

Un minor de 12 ani din Galaţi se zbate între viaţă şi moarte, după ce a fost înjunghiat de un alt minor de aceeaşi vârstă, în urma unui joc pe calculator. Cei doi băieţi au intrat în conflict pe când se aflau on-line şi se confruntau într-un joc pe calculator. Fiecare l-a ameninţat pe celălalt că se va răzbuna şi şi-au format câte o gaşcă de minori de cartier. În momentul în care unul dintre cei doi se afla la săniuş cu prietenii săi, celălalt l-a înjunghiat pe la spate. Băiatul a fost transportat imediat la Spitalul de Urgenţă din Galaţi de un bărbat care trecea cu maşina prin zonă. Gestul bărbatului i-a salvat viaţa pentru că lama cuţitului a trecut la doi centimetri de aortă, iar medicii s-au chinuit mai bine de patru ore să îi salveze viaţa.

Potrivit medicilor, starea minorului este în continuare gravă, ei fiind rezervaţi în privinţa supravieţuirii acestuia.

Minorul care şi-a atacat prietenul a fost reţinut de poliţişti sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tentativă la omor.

Cei doi băieţi au părinţii plecaţi la muncă în Irlanda şi respectiv Italia, fiind lăsaţi în grija unei bunici şi a unui unchi. Direcţia pentru Protecţia Copilului Galaţi a deschis o anchetă, în condiţiile în care copiii cu părinţi plecaţi în străinătate constituie deja o problemă socială.

Rompres

×
Parteneri
Apare un nou lanţ de supermarketuri în România. Angajări masive!
x close