Antena 3 CNN Actualitate Galaţi. Un tânăr de 25 de ani susţine că a fost bătut crunt de către doi poliţişti

Galaţi. Un tânăr de 25 de ani susţine că a fost bătut crunt de către doi poliţişti

Galaţi. Un tânăr de 25 de ani susţine că a fost bătut crunt de către doi poliţişti
Sursa foto: Foto: Agerpres
21 Oct 2011   •   20:25

O nouă zi, alţi poliţişti acuzaţi! Un gălăţean susţine că doi agenţi l-ar fi bătut crunt! Tânărul ar fi refuzat să-i însoţească la secţie în miez de noapte. Îl găsiseră în apartamentul mamei sale plecată în Spania. Cum adresa din buletin nu era cea unde l-au găsit, poliţiştii au vrut să îl verifice la secţie şi ar fi încercat să îl convingă cu pumnii.

Aşa povesteşte bărbatul că l-au convins doi agenţi pe fiul său să îi însoţească la secţia de poliţie. Tânărul de 25 de ani era în apartamentul mamei sale, împreună cu un prieten. Muzica dată prea tare i-a deranjat pe vecini, care au chemat poliţia. Un echipaj a venit şi i-a bătut la uşă.

Speriat, tânărul a apucat să bată la uşa unui vecin, să îi ceară ajutorul. Acesta a văzut totul şi l-a sunat pe tatăl tânărului.

Poliţiştii spun că doar l-au încătuşat pe tânăr şi i-au dat cu spray lacrimogen în ochi, pentru că devenise recalcitrant.

După ce va ieşi din spital, tânărul va depune o plângere penală împotriva poliţiştilor. Până atunci însă are de plătit o amendă de 1.500 de lei, pentru tulburarea ordinii şi liniştii publice.





×
Parteneri
Companiile aeriene impun o nouă regulă pentru pasageri
x close