Antena 3 CNN Actualitate Gama de aragazuri Nostalgie de la ILVE Italia este disponibilă acum și în România prin intermediul magazinului TechStore.Ro!

Gama de aragazuri Nostalgie de la ILVE Italia este disponibilă acum și în România prin intermediul magazinului TechStore.Ro!

Pentru preparate culinare perfecte, talentul în bucătărie nu este întotdeauna suficient! Indiferent de generozitatea repertoriului tău de rețete, fără aparate electrocasnice performante, este practic imposibil să obții de fiecare dată rezultatele așteptate.

Gama de aragazuri Nostalgie de la ILVE Italia este disponibilă acum și în România prin intermediul magazinului TechStore.Ro!
de Georgiana Adam    |    23 Feb 2021   •   11:48

Iar la ora actuală, în ceea privește mașinile de gătit, unele din cele mai populare de pe piață, sunt aragazurile ILVE, în special cele din gama Nostalgie, disponibile acum și în România prin intermediul site-ului TechStore.Ro Magazin Electrocasnice.

Câteva cuvinte despre brandul ILVE

Povestea ILVE a început cu aproape 70 de ani în urmă, când doi ingineri italieni pe nume Eugenio Illoti și Evelino Berno din comuna Campodarsego, situată la câțiva kilometri de renumitul oraș Veneția, s-au hotărât să construiască pe cont propriu un aragaz comercial cu o gamă largă de funcții. Îndrăgostiți fiind de arta culinară, Eugenio Illoti și Evelino Berno au pus mult suflet în noua lor creație, iar proiectul s-a dovedit un real succes deoarece la scurt timp după ce au început să folosească noul aragaz, locuitorii din împrejurimi făceau deja coadă în fața atelierului lor pentru a plasa o comandă.

Vestea aragazurilor ILVE s-a răspândit în întreaga Italie și mai apoi și peste granițele ei. Cu finisaje premium și funcții pe măsură, aceste aragazuri deveneau un partener de nădejde în bucătăria oricărui client. Gama de aragazuri Nostalgie a fost lansată în anul 1975, la 23 de ani de la apariția brandului, ca un fel de tribut adus tehnicii și inovației de către cei doi ingineri. 

Prin ce se remarcă aragazurile ILVE?

Din punct de vedere vizual, aragazurile ILVE din gama Nostalgie se caracterizează prin linii bine definite, culori versatile precum negrul, albul sau maroul sau nuanțe atrăgătoare de verde, roșu și albastru, dar și un design ce te poartă cu gândul la o epocă de aur în istoria bucătăriei internaționale, când primele aragazuri ILVE au revoluționat modul de a găti al italienilor.

În ceea ce privește funcțiile, gătirea la abur sau la rotisor, coacerea, fierberea sau prăjirea sunt doar câteva din lucrurile pe care le poți face perfect cu ajutorul unui aragaz ILVE din gama Nostalgie. În funcție de model, aragazurile Nostalgie sunt prevăzute cu șase, șapte sau opt ochiuri, un mix de arzătoare cu coroană dublă, arzătoare rapide, arzătoare pentru pește, precum și arzătoare auxiliare. Toate aragazurile din această colecție funcționează cu gaz, dar sunt prevăzute cu sisteme de aprindere electronică integrată pentru o operare facilă. De asemenea, ele au și unul sau două cuptoare, cu interioare smălțuite pentru a putea fi foarte ușor curățate și dimensiuni generoase pentru a permite gătirea unui volum mare de preparate în același timp.

De ce să investești într-un aragaz ILVE?

În cadrul unui restaurant sau pentru o firmă de catering, un aragaz ILVE este acea unealtă prin intermediul căreia afacerea ta își poate atinge adevăratul potențial. Dar și în cadrul unei locuințe de familie, un aragaz iLVE poate schimba radical atitudinea față de gătit.

Pentru că sunt atât de performante, dar și ușor de folosit, aragazurile ILVE, în special cele din gama Nostalgie, te îndeamnă să-ți testezi limitele, să-ți lărgești orizonturile și în sfârșit, să-ți lași imaginația și puterea de creație libere, gustând astfel din plin din plăcerea gătitului.

×
Parteneri
Au fost finalizate operațiunile de umplere de pe strada surpată din Slănic
x close