Antena 3 CNN Actualitate Gândul: DNA va cere aviz de urmărire penală a ministrului Vosganian

Gândul: DNA va cere aviz de urmărire penală a ministrului Vosganian

Gândul: DNA va cere aviz de urmărire penală a ministrului Vosganian
10 Ian 2008   •   07:41

Direcţia Naţională Anticorupţie va solicita preşedintelui avizarea urmăririi penale a ministrului Economiei Varujan Vosganian, scrie ziarul Gândul în ediţia sa electronică. Surse judiciare au declarat că demnitarul va fi cercetat pentru abuz în serviciu contra intereselor publice, în dosarul "Poşta". Jurnaliştii susţin că biroul de presă al DNA a evitat să confirme dacă ministrul Economiei este vizat în respectiva anchetă sau în alta. Varujan Vosganian este unul dintre miniştrii care a contrasemnat hotărârea de guvern prin care un imobil a trecut din administrarea Primăriei Bucureşti în cea a Poştei Române.

Ulterior Poşta a intrat într-o asociere cu o companie privată. În dosarul "Poşta" este cercetat atât fostul ministru al Justiţiei Tudor Chiuariu, cât ş fostul ministru al Comunicaţiilor Zsolt Nagy.

Procurorul şef al DNA, Daniel Morar, declarase la finelele anului trecut că absolut nimic nu împiedică faptul ca pe parcursul cercetărilor în dosarul Poşta Română, în care sunt cercetaţi Tudor Chiuariu şi Zsolt Nagy, procurorii să ceară avizul pentru începerea urmăririi penale şi pentru alte persoane, respectiv cele care au semnat acea hotărâre de guvern.

Antena 3

×
Parteneri
Medicul Adrian Marinescu, detalii de ultimă oră despre Florin Piersic
x close