Antena 3 CNN Actualitate Garsonieră cu dușul lângă birou, scoasă la închiriat, în Târgu Mureș. Proprietarul, ironizat în mediul online: ”Unde e wc-ul?”

Garsonieră cu dușul lângă birou, scoasă la închiriat, în Târgu Mureș. Proprietarul, ironizat în mediul online: ”Unde e wc-ul?”

Un proprietar din Târgu Mureş a ajuns viral în mediul online, după ce a anunţat că oferă o garsonieră de dimensiunea unei camere spre închiriere.

Garsonieră cu dușul lângă birou, scoasă la închiriat, în Târgu Mureș. Proprietarul, ironizat în mediul online: ”Unde e wc-ul?”
Sursa foto: Facebook
de Roxana Mihăiescu    |    12 Ian 2024   •   15:41

Fenomenul garsonierelor minuscule ia amploare în România. Sunt ca o cutie de chibrituri, în care nu ai loc să te desfășori, dar au prețuri asemănătoare cu cele care oferă condiții.

Recent, un imobil din Târgu Mureș a detronat celebra garsonieră de 11 metri pătrați din Cluj-Napoca devenită celebră pe internet.

Un proprietar din Târgu Mureș a stârnit un val de reacții pe internet, după ce a scos spre închiriere o garsonieră de dimensiunea unei camere.

Patul este așezat lângă masă și chiuveta de bucătărie, fiind singura, de altfel. Mai mult decât atât, cabina de duș este aşezată lângă biroul viitorului chiriaş.

În GALERIA FOTO de mai jos puteți vedea imagini cu garsoniera din Târgu-Mureș, care a devenit virală.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Citește și: Costul lunar al vieții în Cluj, în 2024, calculat de locuitori: "Să supraviețuiești, ar fi 7.000 de lei"

Locuinţa pare să fie destinată mai ales studenţilor, fiind situată în apropierea Universităţii de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie "George Emil Palade". 

Un singur aspect a rămas însă neelucidat, și anume, unde se află toaleta.

Acest lucru a stârnit zeci de reacții din partea internauților. 

”Perfectă pentru un tânăr student. Ieși din duș și te pui să înveți” / ”E și la demisol! Un deliciu? Cat? 200 de euro?”, au fost doar câteva dintre comentarii, notează observatornews.

Prețul chiriei rămâne însă necunoscut. 

×
Subiecte în articol: garsoniera Târgu Mureș
Parteneri
Mesaj RO-Alert în Slănic Prahova: ”Părăsiți zona!”
x close