Antena 3 CNN Actualitate Gata cu distracţia! 300 de camere video vor fi amplasate în Regie, din decembrie

Gata cu distracţia! 300 de camere video vor fi amplasate în Regie, din decembrie

Gata cu distracţia! 300 de camere video vor fi amplasate în Regie, din decembrie
20 Aug 2008   •   13:40

Un număr de 300 de camere video vor fi montate, până în luna decembrie, în complexul studenţesc ?Regie?, a declarat miercuri, pentru Agerpres, directorul general al Universităţii Politehnica din Bucureşti, Mihnea Costoiu. Potrivit acestuia, până în prezent, au fost montate în complexul studenţesc 125 de camere video la intrarea în cămine, pe holurile acestora, dar şi în afara lor cu scopul de a îmbunătăţi siguranţa studenţilor.

Mihnea Costoiu a precizat, totodată, că au fost montate în fiecare dintre cele 4.200 de camere ale căminelor UPB interfoane, iar accesul studenţilor se face cu cartele magnetice.

În acestă vară, ultimele şapte cămine din cele 29 ale UPB - 27 în complexul ?Regie? şi două în complexul ?Leul? - sunt în lucrări de reabilitare, care vor fi finalizate până la 1 octombrie. Este vorba despre căminele 1, 2, 3, 4, 9, 10 şi 11, care au o capacitate de cazare de 2.800 de locuri.

?Practic, mai rămân doar structurile din vechile cămine. Sunt schimbate sistemele de încălzire, instalaţiile sanitare, sunt renovate toaletele, se schimbă tâmplărie şi se pun geamuri de tip termopan, se zugrăveşte?, a spus Costoiu.

Totodată, până în toamnă, în Regie vor fi plantaţi 2.000 de copaci. În total, în acest an vor fi plantaţi 5.000 de ulmi, tei, frasini, magnolii, platani.

Agerpres

×
Parteneri
Rezultatele anchetei în cazul pacienților morţi la Spitalul Pantelimon
x close