Antena 3 CNN Actualitate "Gazeta". Arestaţii rămân în libertate

"Gazeta". Arestaţii rămân în libertate

"Gazeta". Arestaţii rămân în libertate
24 Mar 2007   •   16:15

Ultimii trei ziarişti care au fost arestaţi în dosarul "Gazeta", Liviu Man, Ioan Oţel şi Aurel Mureşan rămân în libertate după ce magistraţii Curţii de Apel Galaţi au respins, sâmbătă, apelul înaintat de procurori la decizia Tribunalului Brăila de eliberare a acestora. Decizia este definitivă.

Şefii de la Trustul Gazeta, Liviu Man, Ioan Oţel şi Aurel Mureşan, au fost puşi în libertate de Tribunalul Brăila, care a înlocuit măsura de arest preventiv cu obligativitatea de a nu părăsi ţara pentru restul perioadei în care se va derula procesul. Judecătorul care a analizat cauza în care Liviu Man, preşedintele trustului ?Gazeta?, Aurel Mureşan, director executiv al cotidianului ?Bună Ziua, Ardeal?, şi Ioan Oţel, director de investigaţii în cadrul trustului, au fost arestaţi, la sfârşitul lunii octombrie, pentru şantaj, spălare de bani şi aderarea la un grup infracţional, a admis cererea de punere în libertate a celor trei.

?Îmi pare bine că, în sfârşit, justiţia şi-a făcut datoria. Îmi pare bine că Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a aprobat mutarea procesului în afara Clujului şi, iată, la primul termen aici, la Brăila, am fost puşi în libertate?, a declarat Liviu Man, imediat după încheierea şedinţei de judecată.

Rompres

×
Parteneri
Medicul Adrian Marinescu, detalii de ultimă oră despre Florin Piersic
x close