Antena 3 CNN Actualitate Generalul Emil Străinu despre războiul psihotronic şi fenomenul OZN din România

Generalul Emil Străinu despre războiul psihotronic şi fenomenul OZN din România

Generalul Emil Străinu despre războiul psihotronic şi fenomenul OZN din România
27 Mai 2008   •   15:07

"În 2005 am demonstrat că cele 7 valuri de inundaţii din România au fost stimulate artificial, lucru confirmat şi de mai multe universităţi străine", a spus generalul Emil Străinu, invitatul emisiunii LIVE cu Anca Florea la Radio News FM. Acesta a menţionat şi că "prima ploaie artificială din anii `30, a fost creaţia unei românce. De atunci, s-a ţinut pasul permanent cu aceste realizări până când s-au folosit pentru a goni norii de grindină sau pentru a elimina ceaţa."

De asemenea, Emil Străinu apreciază că această "construcţie a canalului Bâstroe de către Ucraina este o agresiune geofizică, ca şi centrala bulgarilor de la Dunăre care va fi ridicată pe o falie tectonică nou deschisă, la Râmnicu Vâlcea, despre care seismologii nu spun nimic."

Generalul Emil Străinu este specializat în arme geofizice şi climatologice, dar şi în fenomenul OZN. Conform invitatului de luni al emisiunii de la Radio News FM, ceea ce presa numeşte uneori "război climatologic este doar război geofizic, o simplă modificare meteo, ploaie la comandă, zăpadă, cutremure la comandă, sau chiar schimbarea axei de înclinare a pământului. Fiecare dintre aceste scenarii au fost luate în calcul de specialişti din întreaga lume".

Specialistul a continuat pe marginea aceluiaşi subiect precizând că "războiul goefizic se desfăşoară de peste 40 de ani. Vorbind despre capacităţile extrasenzioriale ale oamenilor dar şi despre războiul psihotronic sau parapsihologic Emil Străinu a declarat că "orice bărbat şi femeie are capacităţi extrasenzoriale, însă, la nivel global, doar 20 la sută dintre barbaţi şi 30 la sută dintre femei şi-au dezvoltat aceste capacităţi".

Conform generalului Străinu, "activităţile extrasenzoriale sunt mai intense doar în două locuri din lume, Tibetul şi spaţiul Carpato-Danubuiano-Pontic. De aceea, unii încearcă să ne strice şcolile."

România nu stă foarte bine la capitolul resurse sau departamente pentru acest nou tip de război, numit psihotronic, susţine Emil Străinu. "La ora aceasta noi avem altceva, nişte oameni care se ocupă cu lupte psihotronice, servind grupuri de interese autohtone, uneori chiar din afara ţării", a declarat specialistul român.

Conform acestuia, "O oră de activitate psihotronică a acestor agenţi, echivalează cu o jumătate de an de muncă la mină, acesta este consumul care se produce în organismul uman." Din nefericire, "activitatea în acest domeniu este foarte scumpă, şi, deocamdată, nu ne putem permite nişte cheltuieli aşa de mari", a spus Emil Străinu.

În acelaşi timp, "asemenea oameni nu pot fi aduşi la televiziune sau în piaţa publică. Lucrurile sunt foarte subtile, un astfel de om este foarte scump de folosit. El se poate duce din această încăpere în insulele X şi poate spune câţi soldaţi sunt pe plajă, sau dacă se pregatesc de atac", a declarat generalul român.

Specialistul a precizat şi faptul că în curând ar putea să se confirme de către oamenii de ştiinţă din întreaga lume faptul că "civilizaţia umană şi cultura a pornit din Europa exact din acest spaţiu Carpato-Danubiano-Pontic".

Totuşi, generalul român a ţinut să precizeze faptul că "pentru noi oamenii de rand nu este economic şi pragmatic să ne gândim la asta, lucrurile se pun în mişcare la nivel foarte mare, când este neapărat nevoie de acest lucru, când sunt în joc interese uriaşe, nu pentru orice."

Emil Străinu a vorbit în cadrul emisiunii de la Radio News FM şi despre fenomenul OZN. Conform acestuia, "recunoaşterea fenomenului OZN ar fi un mare şoc la nivel planetar. Unii susţin că întâlnirea dintre două generaţii, una mai evoluată tehnologic şi cealaltă mai slabă, ar putea duce la dispariţia celei de-a doua. Eu nu susţin această teorie", a declarat Emil Străinu.

În ceea ce priveşte cunoscutul fenomen Roswell, specialistul român în fenomene OZN a declarat că a vizitat locul respectiv, din SUA şi că "Roswell este un mare văl de abureală care ascunde tot ceea s-a întâmplat acolo de de fapt."

Antena3.ro

×
Parteneri
El este tânărul de 27 de ani, ucis pe o stradă din Suceava!
x close