Antena 3 Actualitate Geoană. Politicienii de dreapta sunt ?hermafrodiţi din punct de vedere politic? (VIDEO)

Geoană. Politicienii de dreapta sunt ?hermafrodiţi din punct de vedere politic? (VIDEO)

17 Feb 2008   •   14:37
Geoană. Politicienii de dreapta sunt ?hermafrodiţi din punct de vedere politic? <font color=red>(VIDEO)</font>

Preşedintele social-democrat, Mircea Geoană a atacat dur clasa politică, afirmând că politicienii de dreapta sunt, "hermafrodiţi din punct de vedere politic, nu sunt nici aşa, nici aşa". Declaraţia a fost făcută în cadrul Şcolii de iarnă a tinerilor social-democraţi. În replică, prim-vicepreşedintele PD-L, Teodor Stolojan a declarat că Geoană se află în criză de idei şi lansează afirmaţii lipsite de relevanţă. De asemenea, Geoană a lansat un atac voalat şi la adresa şefului statului, pe care îl consideră un duşman perfid.

Tot sâmbătă, Mircea Geoană, a declarat că o decizie din partea României de a participa cu trupe şi observatori NATO în Kosovo trebuie luată în urma unui vot al Parlamentului. ?Dacă temeiul care stă la baza recunoaşterii provinciei Kosovo ca stat independent este real, prezenţa noastră acolo nu are temei legal. Decizia României de a participa cu trupe şi observatori NATO trebuie să se facă pe baza unui vot al Parlamentului. Tema este sensibilă şi are semnificaţii dincolo de graniţele României", a declarat Geoană.

În luna ianuarie CSAT a aprobat trimiterea în Kosovo a 175 de poliţişti şi jandarmi.

GEOANĂ A ATACAT DUR CLASA POLITICĂ DIN ROMÂNIA 

Antena3.ro

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close