Antena 3 CNN Actualitate Georgeta, o româncă din Germania, își caută cu disperare fiul! Ștefan a lăsat un bilet de adio și a dispărut fără urmă

Georgeta, o româncă din Germania, își caută cu disperare fiul! Ștefan a lăsat un bilet de adio și a dispărut fără urmă

O întreagă comunitate este profund șocată de drama prin care trece Georgeta, o româncă stabilită în Germania. Fiul ei a dispărut fără urmă, nu înainte de a lăsa un bilet de adio. Nici telefonul nu l-a luat cu el, ceea ce îi duce pe anchetatori cu gândul la cel mai negru scenariu.

Georgeta, o româncă din Germania, își caută cu disperare fiul! Ștefan a lăsat un bilet de adio și a dispărut fără urmă
de Gabriel Dano    |    24 Aug 2022   •   17:07

Georgeta Marcu și-a văzut ultima oară fiul la sfârșitul lunii mai. Dimineaţa când s-a trezit băiatul, în vârstă de 21 de ani, nu mai era în camera lui. Femeia înmărmurită a descoperit un bilet de adio, dar și telefonul băiatului.

”Îmi pare rău că te-am mințit și te-am dezamăgit, dar aceasta este decizia mea”, scria în biletul lăsat de Ștefan.

Femeia a anunțat Poliția și a cerut ajutorul oamenilor și pe rețelele de socializare. Tânărul ar fi fost văzut ultima dată însoțit de o tânără misterioasă într-un restaurant din estul Elveției.

Din primele informații, tot aici a fost găsită mașina acestuia, abandonată într-o parcare din Cantonul Graubünden, în estul Elveţiei, potrivit Cancan.

Mama băiatului a povestit că nu a existat vreun conflict între ea și fiul ei așa că nu își poate explica ce s-a întâmplat.Proprietara localului în care ar fi fost văzut ultima oară Ștefan i-a confirmat Georgetei faptul că băiatul ei a trecut pe acolo cu o fată.

”A venit aici cu o fată tânără, cu părul lung, închis la culoare. Fata era foarte sveltă. Nu am vorbit mult, erau foarte tăcuţi. Nici nu au stat prea mult, au plecat în altă parte”, a spus proprietara.

Informațiile martorilor nu au fost confirmate încă de autorități.

Acum, anchetatorii atât din Germania cât și din Elveția sunt în căutarea tânărului.

×
Subiecte în articol: disparut
Parteneri
Produsul tradițional preferat de români care nu va mai avea același gust
x close