Antena 3 CNN Actualitate Gianluca Ghiţă, tânărul român care s-a filmat în timp ce umilea un italian, prins în Bucureşti: "S-a dat la nevastă-mea, nu îmi pare rău!"

Gianluca Ghiţă, tânărul român care s-a filmat în timp ce umilea un italian, prins în Bucureşti: "S-a dat la nevastă-mea, nu îmi pare rău!"

Gianluca Ghiţă, un tânăr român arestat în Italia după ce s-a filmt în timp ce bătea şi umilea un italian, a fost prins pe o stradă din Bucureşti, fiind încătuşat şi arestat în vederea extrădării.

Gianluca Ghiţă, tânărul român care s-a filmat în timp ce umilea un italian, prins în Bucureşti: "S-a dat la nevastă-mea, nu îmi pare rău!"
de Alin Tarnovschi    |    20 Apr 2021   •   13:07

"În această dimineata, în jurul orei 08:30 polițiști ai Serviciului de Investigații Criminale din cadrul Poliției Capitalei au depistat pe o stradă din Sectorul 5 un bărbat căutat de autoritățile  judiciare italiene.

Pe numele bărbatului cu cetățenie română, era emis un mandat european de arestare din data de 13 aprilie a.c., pentru săvârșirea infracțiunii de tâlhărie calificată pe teritoriul Italiei.

Acesta și-ar fi transportat victima, cetățean italian, într-o pădure, unde ar fi agresat-o. 

După ce a fost depistat, bărbatul a fost condus la sediul Poliției Capitalei  în vederea luării măsurilor legale.

Pentru depistarea  bărbatului urmărit international s-a efectuat schimb de date și informații cu autoritatile judiciare italiene prin intermediul Centrului de Cooperare Poliţienească Internaţională al Inspectoratul General al Poliţiei Române", se arată într-o informare a Poliţiei Române.

Gianluca Ghiţă era căutat de autorităţile din Italia, după ce, împreună cu iubita sa, o tânără din Albania, dar şi cu un marocan, au bătut un bărbat în parcul Langer din Viale Porta Adige (Rovigo).

Astăzi, tânărul român a explicat că totul s-a întâmplat pentru "a-i da o lecţie cetăţeanului italian".

"S-a dat la nevastă-mea. Nu îmi pare rău şi nu regret nimic", a declarat Gianluca.

De asemenea, el a explicat că nu a fost el cel care a furat trotineta italianului. El a fost acuzat că după ce l-a bătut pe italian, împreună cu marocanul, s-a filmat în timp ce urina pe victimă.

×
Subiecte în articol: Italia
Parteneri
SUA au dislocat în România cel mai nou sistem antidronă
x close