Antena 3 Actualitate Gigi Becali a răbufnit: 'Conducătorii noștri sunt handicapați!'

Gigi Becali a răbufnit: 'Conducătorii noștri sunt handicapați!'

de Maria Sabu    |    30 Iul 2020   •   15:01
Gigi Becali a răbufnit: 'Conducătorii noștri sunt handicapați!'
Sursa foto: Hepta

Gigi Becali a făcut noi declarații incendiare. Latifundiarul continuă discuțiile despre politicienii care gestionează criza COVID-19 în România. ”Faceți bă spitale în corturi”, spune patronul FCSB.

„Nu vedeți că oamenii din conducerea României nu au inteligență? Cum ajung acolo nu știu. Nu au cap, parcă sunt handicapați. Lasă, bă, viața să meargă înainte! Care focar? Noi vorbim de focar? Noi avem 2.000 de morți în 7 luni. Sunteți nebuni? Avem 1.200 de cazuri pe zi și au murit câte 2, 3, 7.

Ce pericol? Dacă faci COVID ce? La spital! Nu sunt locuri în spital? Faceți, bă, spitale în corturi! Dacă nu, vitamina C, vitamina B și Zinc, acasă! Eu le dau idei oamenilor, pentru că toate cazurile sunt la fel”, a declarat Becali la ProX.

Dumnezeu l-a făcut pe om fără mască!

”Ce, Dumnezeu l-a făcut pe Dumnezeu cu mască? L-a făcut fără mască. Dacă nici ei n-au încredere în putearea lui Dumnezeu și Iisus...oamenii ar zice că nu mai are putere Biserica, Sfântul Maslu, cum să poarte un ierarh mască? Fetele mele poartă mască, cred. Și nevasta mea poartă mască. Eu nu port mască pentru că eu mă duc la Sfântul Maslu și la Liturghie în fiecare zi. Și dacă mă duc acolo, nu se apropie toate miliardele de coviduri de mine.”

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close