Antena 3 CNN Actualitate Gigi Becali acuzat pentru ?valiza de la Cluj?, dar şi pentru ?sacoşa de la Bistriţa?

Gigi Becali acuzat pentru ?valiza de la Cluj?, dar şi pentru ?sacoşa de la Bistriţa?

Gigi Becali acuzat pentru ?valiza de la Cluj?, dar şi pentru ?sacoşa de la Bistriţa?
09 Mai 2008   •   15:16

Noutăţi în ancheta declanşată de DNA împotriva lui Gigi Becali. În urmă cu puţin timp, DNA a anunţat că Becali este cercetat pentru două infracţiuni de dare de mită. Prima infracţiune s-a consumat în mai 2006, când finanţatorul clubului Steaua a alerga cu sacoşa cu bani pe urmele jucătorilor de la Gloria Bistriţa, iar a doua cu prilejul meciului de miercuri de la Cluj, dintre Universitatea şi CFR.

Avocatul lui Gigi Becali, Cătălin Dancu, a declarat într-o intervenţie telefonică la Antena 3 că el nu a fost informat că patronul Stelei este cercetat pentru două infracţiuni. Totuşi, în cadrul emisiunii News First cu Alessandra Stoicescu, de joi, de la News FM, Gigi Becali a declarat că Dancu nu este reprezentantul său în acest caz. Becali a făcut această declaraţie încercând să explice că DNA nu poate să îl citeze prin intermediul avocatului, pentru că el nu a ales încă de cine va fi reprezentat.

În acelaşi dosar mai sunt urmăriţi penal Teia Sponte - vicepreşedinte al clubului Steaua, pentru complicitate la dare de mită, Anton Doboş - preşedintele clubului ?Universitatea Cluj?, pentru luare de mită, şi Traian Bendorfean, un prieten al lui Toni Doboş, pentru complicitate la luare de mită.

Comitetul Executiv al Federaţiei Române de Fotbal discută la această oră la Piatra Neamţ despre eventuala sancţionare a clubului Steaua şi a finanţatorului grupării din Ghencea, Gigi Becali.

Citiţi şi - ?VALIZA DE LA CLUJ?: TEIA SPONTE A PLECAT DIN ŢARĂ

- MIRCEA SANDU, ÎN CAMPANIE ELECTORALĂ: SĂ NU ÎNDEPĂRTĂM OAMENII CARE SPRIJINĂ FOTBALUL

Antena3.ro

×
Parteneri
Ultima zi de vacanţă pentru politicieni. Urmează o lună grea
x close