Antena 3 CNN Actualitate Gigi Becali împarte celula cu spionul Floricel Achim: "Au trecut şi la destăinuiri" (VIDEO)

Gigi Becali împarte celula cu spionul Floricel Achim: "Au trecut şi la destăinuiri" (VIDEO)

Gigi Becali împarte celula cu spionul Floricel Achim: "Au trecut şi la destăinuiri" (VIDEO)
06 Apr 2009   •   23:31

?Ştiţi cu cine stă în celulă Gigi Becali la Direcţia de Cercetări Penale? Cu spionul Floricel Achim?, a dezvăluit analistul Radu Tudor la Sinteza Zilei de luni. Afirmaţia a fost făcută imediat după ce s-a anunţat că Gigi Becali rămâne în arest pentru 29 de zile, instanţa respingând recursul avocaţilor.

?Nu se poate, eşti sigur?? a fost reacţia lui Victor Ciutacu, prezent şi el în platoul emisiunii.

?Măcar la capitolul informaţii puteţi să vă bazaţi pe mine, mai ales dacă e vorba de spioni şi de patronul fostului club al Ministerului Apărării?, a continuat Radu Tudor.

Potrivit analistului, Gigi Becali împarte celula cu încă trei oameni, iar unul dintre ei este spionul Floricel Achim.

?Şi pot să vă mai spun că au trecut şi la destăinuiri?, a mai spus Radu Tudor.



Plutonierul Floricel Achim a fost arestat împreună cu cetăţeanul bulgar Marinov Zikolov pentru că ar fi furat documente secrete. Achim şi Zikolov au recunoscut la finalul lui martie că au furat documente secrete, care, potrivit anchetatorilor, erau destinate să ajungă în Ucraina.

Scandalul a izbucnit pe 28 februarie, când Floricel Achim şi Marinov Zikolov au fost arestaţi pentru trădare prin transmitere de secrete şi spionaj.

Potrivit anchetatorilor, în perioada 2002-2007, subofiţerul MApN Achim Floricel a furat informaţii despre sisteme de comunicaţii militare, frecvenţe radar sau hărţi standard NATO din calculatoarele unităţii militare unde lucra. Copia fişierele pe un memory stick pe care apoi îl preda bulgarului, în schimbul unor sume de bani. Se pare că, ulterior, informaţiile ajungeau în Ucraina.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: radu tudor Gigi Becali Sinteza Zilei
Parteneri
Sondajul care cutremură scena politică. Se schimbă tot
x close