Antena 3 CNN Actualitate Gigi Becali, în ajutorul refugiaţilor din Ucraina: "Bode a spus că mă va contacta personal dacă va fi nevoie"

Gigi Becali, în ajutorul refugiaţilor din Ucraina: "Bode a spus că mă va contacta personal dacă va fi nevoie"

Gigi Becali a stat de vorbă cu Ministrul de Interne, Lucian Bode. Afaceristul spune că a trimis autocare în vama Siret, dar nu mai poate prelua refugiații deoarece autorităţile nu mai permit asta.

Gigi Becali, în ajutorul refugiaţilor din Ucraina: "Bode a spus că mă va contacta personal dacă va fi nevoie"
Sursa foto: Antena 3
de Silvia Preda    |    27 Feb 2022   •   13:35

"Am vorbit cu ministrul Bode. Domnul ministru de Interne mi-a zis așa: "domnul Becali, la ora asta avem totul sub control și ne descurcăm foarte bine. Adică totul este foarte bine calculat și totul sub control. Dacă va fi un exod mai mare de imigranți din Ucraina atunci o să apelăm la dumneavoastră".

Mai mult decât atât, mi-a dat un site prin care să anunț dorința noastră de a ajuta", a relatat Gigi Becali, duminică, la Antena 3.

Scandal uriaș în vămi din cauza refugiaților

"Bode a spus că mă va contacta personal dacă va fi nevoie. Se descurcă, totul e foarte bine organizat și când va fi nevoie. Să dea Domnul să nu mă contacteze, să fie totul bine și să nu mai fie nevoie", a mai spus Becali.

Gigi Becali sare în ajutorul refugiaților din Ucraina: "Noi facem fotbal și lumea moare pe străzi?"

Becali intenţiona să golească baza sportivă FCSB din Capitală și să găzduiască acolo 400 de refugiați. Afaceristul a mai declarat sâmbătă, la Antena 3, că toate hotelurile sale din Galați vor fi puse la dispoziția femeilor și copiilor fugiți din calea bombelor.

Gestul lui Becali a fost un bun exemplu și pentru alții

"Am avut reacții de la foarte mulți prieteni, surprinzător, care au spus vreau și eu cinci, vreau și eu 10. Adică ei credeau că o să centralizez eu într-un fel refugiații și s-au oferit și ei să ia la ei acasă".

 

×
Subiecte în articol: Gigi Becali Ucraina Lucian Bode
Parteneri
Explozie la Rafinăria Petromidia Năvodari. Plan roşu activat!
x close